Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Trabzonspor taraftarı Sosa ve Volkan Şen’i omuzlarına aldı

Trabzonspor taraftarı, bordo-mavili kulübün yeni transferleri Jose Sosa ve Volkan Şen’i Trabzon’a gelişlerinde coşkulu bir karşılama yaparak omuzlarına aldı. Şampiyonluk sloganları atan taraftarlar iki oyuncuya sevgi gösterisinde bulundu.Trabzonspor...

Haber Giriş Tarihi: 09.09.2017 01:49
Haber Güncellenme Tarihi: 09.09.2017 01:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Trabzonspor taraftarı Sosa ve Volkan Şen’i omuzlarına aldı

Trabzonspor taraftarı, bordo-mavili kulübün yeni transferleri Jose Sosa ve Volkan Şen’i Trabzon’a gelişlerinde coşkulu bir karşılama yaparak omuzlarına aldı. Şampiyonluk sloganları atan taraftarlar iki oyuncuya sevgi gösterisinde bulundu.

Trabzonspor İtalya’nın Milan Kulübünden transfer ettiği Jose Sosa ve serbest statüsünde bulanan Volkan Şen’i Trabzon’a getirdi. Geniş güvenlik önlemleri altında Türk Hava Yollarına (THY) tarifeli uçak ile 00:50 sıralarında Trabzon Havalimanına gelen iki oyuncuyu bordo-mavili taraftarlar coşkulu bir şekilde karşılayarak omuzlara aldı. Sloganlar atarak iki oyuncuya sevgi gösterisinde bulunan taraftarlar şampiyonluk istedi.

Trabzonspor Kulüp Başkanı Muharrem Usta ve Genel Sekreter Gençağa Meriç’te aynı uçakla Trabzon’a gelirken, Usta ve Meriç, VIP’de kendilerini bekleyen araca binerek Havaalanından ayrıldılar.

Öte yandan Trabzonspor kulübü daha önce Trabzon’a getirdiği Hubocan ile birlikte Jose Sosa ve Volkan Şen için bugün Medicalpark Stadyumunda saat 11:00’de imza töreni düzenleyecek.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.