Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Trabzonspor Taraftarı Anlamlı Yürüyüşe Hazırlanıyor

Trabzonspor taraftarları, bordo-mavili takımın UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu rövanş maçında karşılaşacağı Rabotnicki maçı öncesi anlamlı bir yürüyüşe hazırlanıyor.UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu rövanş maçında Makedonya’nın...

Haber Giriş Tarihi: 05.08.2015 14:09
Haber Güncellenme Tarihi: 05.08.2015 14:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Trabzonspor taraftarları, bordo-mavili takımın UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu rövanş maçında karşılaşacağı Rabotnicki maçı öncesi anlamlı bir yürüyüşe hazırlanıyor.
UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu rövanş maçında Makedonya’nın Rabotnicki takımıyla karşılaşacak olan Trabzonspor’da, bordo-mavili taraftarlar dev yürüyüş hazırlığı yapıyor. Ülkede yaşanan son terör olaylarını protesto edecek olan taraftarlar Trabzon’dan Türk bayraklarıyla şehitler için yürüyecek. Saat 18:00’de Atatürk alanında toplanacak olan taraftarlar stadyuma kadar yürüyecek.
Konuyla ilgili açıklama yapan Trabzon’lu Gençler Taraftarlar Grubu lideri Mehmet Fındıkçı, son kale olarak adlandırılan Trabzon’dan dev bir yürüş planladıklarını belirterek, "Ülkemizde yaşanan son terör olayları ve şehitlerimiz için yürüyeceğiz. Terör bölgesinde görev yapan bu ülke için göğüsünü siper eden vatan evlatları için yürüyeceğiz. Onların sahipsiz olmadıklarını herkese göstereceğiz" dedi.
Şırnak’ta görev yapan bir arkadaşının kendisini aradığını belirten Fındıkçı, "Şırnak’ta görev yapan Trabzon’lu arkadaşım ağlayarak beni aradı. Ülkenin son yaşanan terör olaylarına ve şehitlerimize karşı duyarsız kaldığı yönünde sitem etti. Bir yazar, bir sanatçı veya başka nedenlerden ötürü biri hayatını kaybettiği zaman insanların sokağa döküldüğünü ifade etti. Bölgenin çok karışık olduğunu, duaya ve desteğe ihtiyaç duyduklarını söyledi" şeklinde konuştu.
Fındıkçı, yarın maç öncesi Trabzon’da yapacakları yürüyüşe Trabzon’da yaşayan herkesi beklediklerini belirterek, "Trabzon’da yaşayan insanlar olarak bu dönemde kırgınlıkları dargınlıkları bir kenara bırakıp orada görev yapan arkadaşlarımıza bu ülke için göğüsünü siper eden vatan evlatlarına destek ve moral vermek için bizim burada bir araya gelmemiz gerekiyor. Bütün herkesi Türk bayraklarıyla Meydan Atatürk alanına bekliyoruz. Son kale Trabzon’dan Mehmetçiklerimize büyük bir destek vereceğiz" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.