Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Trabzonspor Sportif Direktör Süleyman Hurma İle Sözleşme İmzaladı

Trabzonspor sportif direktör olarak Süleyman Hurma ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde gerçekleşen imza töreninde konuşan Kulüp Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, "Süleyman bey daha önce de Trabzonspor’da çalışmış...

Haber Giriş Tarihi: 28.05.2015 17:13
Haber Güncellenme Tarihi: 28.05.2015 17:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Trabzonspor Sportif Direktör Süleyman Hurma İle Sözleşme İmzaladı
Trabzonspor sportif direktör olarak Süleyman Hurma ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.
Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde gerçekleşen imza töreninde konuşan Kulüp Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, "Süleyman bey daha önce de Trabzonspor’da çalışmış alanında sayılı insanlardan bir tanesi. En büyük özelliği de Trabzonsporlu olması. Deneyimi bilgisi olan aynı zamanda da Trabzonsporlu olan bir arkadaşımıza ihtiyacımız vardı. Önümüzdeki sene ne olursa olsun şampiyonluğu yaşatma arzumuz var. Bu doğrultu da bir katkısı olacağına inanıyorum. Hocamızla beraber toplantılar yapıyoruz. Uyum içerisinde önümüzdeki sene özlenen şampiyonluğu inşallah Trabzonspor sevdalılarına yaşatırız. Yuvasına hoş geldin diyoruz. İnşallah önümüzdeki sene Trabzonspor’un şampiyonluğuna ciddi katkılar yapar" dedi.
Süleyman Hurma ise yaptığı konuşmada, "10 yıl bir yerde çalıştıktan sonra ayrılmak zor. Bu ayrılığı benim için kolaylaştıran şey evimize gelmek. Burada çok dramatik üç şampiyonluk kaybettik. Şimdi onu almamız lazım. Bu zeminin şartların buna uygun olduğunu düşünüyorum. İnşallah hep beraber Trabzonspor’un tüm güçlerini maksimumda kullanarak bunu başaracağız. Kendimize olan güvenimiz tam. Toplumun da desteği ile inşallah başarılı oluruz. Bana güvenip destek olan herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.
"Şundan kimsenin şüphesi olmasın kesinlikle Trabzonspor transfer yaparken niye yaptığını bilecek" diyen Hurma "Burada çok ciddi bir teknik heyet var, daha önce çalışmış bir ekip. Ben buraya gelip her şeyi değiştirmeye değil kulübe katkı vermeye geleceğim. Trabzonspor amacına uygun transfer yapacaktır. Hocamızla görüşüyoruz. Sayın başkanımızla 4-5 gündür görüşüyoruz. Transfer çalışmalarımız da bir yandan sürüyor. İnşallah kampa kadar transferlerimiz bitirmiş oluruz" şeklinde konuştu.
Kayserispor’da görev yaparken Trabzonspor ile oynadıkları maç sonrası yaşanan sevinç gösterileri ile ilgili olarak yapılan eleştirilere ise Hurma, "Trabzonspor’da onurlu haysiyetli düzgün insanlar yetişir. Onlar da ekmek yedikleri kulübe ihanet etmezler. Bunu yapan Trabzonlu oyuncular ve teknik adamlarımız da oldu. Benim sevinçlerim asla terbiye sınırını geçmez. O konuyla benim uzaktan yakından ilgim olmaz. Kayseri’de 61. dakikaya Trabzon diye bakılır. PTT 1. Ligi’nde şampiyon olduğumuzda insanların yarısı Trabzonspor atkısı ve flaması ile tur atar. Trabzonsporluluğumu veya profesyonelliğimi tartışacak değilim. İnşallah işimizi yapacağız ve herkes ne yaptığımız görecek" ifadelerini kullandı.
Hurma, kaleci Hakan’ın Trabzonspor’a transferi ve diğer konularda ise, "O transfer ben gelmeden önce başlamış bir transfer. Ben o dönem Kayserispor adına işlem yapıyordum. Okay dünya starı olacak bir oyuncu. Trabzonspor o işi yaparak çok doğru bir iş yaptı. Alper ileriye atak yapacak bir oyuncu. Hakan’ı zaten hep biliyorsunuz. Ben devre arasında şampiyonluğa oynarken Hakan’ı Trabzonspor’a verdim. Kayserispor bu ülkenin en prestijli Anadolu kulüplerinden bir tanesi. En iyi tesislerine sahip" cevabını verdi.
BAŞKAN HACIOSMANOĞLU SORULARI CEVAPLADI
Sezonu değerlendiren ve basın mensuplarının sorularını cevaplandıran Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ise, "Sezonu değerlendirirken üzüntü ile başlamak lazım. Trabzonspor’un daha farklı yerlerde olması gerektiğini düşünüyorum. Hiçbir takımın başına bu kadar sakatlık gelmez. Birkaç tane oyuncumuzun ayağı kırıldı. Kalecimizin sakatlanması bize büyük darbe vurdu. Hakan geldikten sonra takımın performansı da değişti. Bu sezon aslında şansızlıklar da belki de bizim de hatalarımız var. Belki de en rahat şampiyon olacağımız sezonlardan bir tanesiydi. Onun üzüntüsünü yaşıyoruz. Bizim iki maçta yendiğimiz şampiyon oluyor. Aradaki puan farkını da görüyorsunuz. Söylenecek çok şey var ama geçmişe takılmadan Trabzonspor sevdalılarını mutlu etmek, Trabzonspor sevdalıların özlediği şampiyonluğu ortaya koymak amacımız. Baktığımızda rakiplerin durumları bizden iyi değildi" ifadelerini kullandı.
Hacıosmanoğlu, futbolcu alacakları ile ilgili olarak ise, "Rakiplerimizde her halde 8 ay bir sene para ödemediği durumlar söz konusu iken böyle bir ses çıkmıyor. Bizim belki 1-2 ay ödeme yapmadığımız zaman yaygara yapan insanlar var. Trabzonspor basında yer aldığı gibi bir sıkıntı yaşamadı ama dönem dönem insanın gardı düşüyor. Antep ve Konya maçlarında yenildikten sonra ödeme yapma şevkimiz azalıyor. Sonuçta bu kulübü idare ediyoruz. Adı geçtiği gibi Trabzonspor sıkıntıya düşüyor. ’Oyunculara ciddi teklifler var’ böyle bir haber çıkıyor. O oyuncuları satacağımız zaman. Acaba size teklif yapanlar bu oyuncuları bedavaya alır mısınız ? Trabzonspor’un gerçek sevenlerinin kim olduğunu kamuoyu çok iyi değerlendiriyor. Bu konuşan insanlar benimle şehirde gezse kime tepki gösterildiğini hep beraber görürler. Sadece Trabzon’da değil Avrupa’da bile hiçbir Trabzonlu bana tepki göstermedi. Bizim Trabzonspor sevgimiz biz burada olalım da Trabzonspor başarısı olsun düşüncesi değil. Trabzonspor’un başarılı olması için ben ’burada güvenlik görevlisinin görevini de yapmaya hazırım’ dedim. Bize bu teveccühü gösteren Trabzonspor sevdalılarını inşallah özlediği başarıyı yaşatırız. Buyurun biz koltuk sevdalısı değiliz deriz. Trabzonspor’un değerlerini korumak Trabzonspor sevdalılarının özledikleri başarılı yaşatmak. Tek amacımız o" dedi.
Aralık ayında yapılacak Genel Kurul ile ilgili olarak ise Hacıosmanoğlu, "Aylardır konuşmuyorum ve kimseye cevap vermeyeceğim. Özlediğimiz başarıyı yakalamadığımız için onun en büyük ezikliğini ben yaşıyorum. Bizim şampiyonluğumuz çalanların bu konuyu nasıl kullandığını dünya biliyor. Önemli makamda olanların bu konuyla ilgili mücadele vermediği yerde. Bizi Trabzonspor kongre üyeleri 2,5 seneliğine başkan seçti. O gün ki divan başkanlığının yetersizliğinden kaynaklanan durumdan dolaylı delegenin iradesiyle seçilen başkana herkesin saygı duyması lazım. Ben kendimi orada yetersiz oyla seçilen başkan değil, tamamen yeterli şekilde seçilen başkan olarak süremizi tamamlamaya çalışıyorum. 3 aylık seçim olsa ne yapacaksınız. Aralık ayında süre bitiyor. Herkes konuşanların tümü tamamen karşımdaydı şimdi yüzde 50’si yanımda. O zamankinden daha güçlü durumdayım. Yarın seçim yapılsa o zaman ki ortamda daha rahat seçime gireceğim. Şuna da 2 ay sonra seçim olacak diye bekliyorlarsa 2 ay daha var. Ona hazırlık yapsınlar. Çatı aday diyorlar. Tek arzum; o çatı adayın oluşturulması, sizin dediğiniz şahsın onun başında olması ve benim de onla seçime girmem. Bundan sonra kim ne derse desin cevap vermiyorum. Herkes beklesin. Aralık ayında Tekirdağ veya başka bir yere gidip 1 hafta daha uzatamayız. 6 ay kalmış. Herkes hazırlığını yapsın Trabzon camiası doğruları biliyor, kararları biliyor. Herkes de ona saygı duyar” cevabını verdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.