Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Trabzonspor Sezonun Son Deplasman Maçına Çıkıyor

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig’de Antalyaspor ile sezonun son deplasman maçını oynayacak. Kabus gibi bir sezon geçiren Karadeniz ekibi deplasmanda kaybettiği 11 maçla dış sahada en çok maç kaybeden takımlar arasında yer aldı.Şampiyonluk...

Haber Giriş Tarihi: 12.05.2016 10:27
Haber Güncellenme Tarihi: 12.05.2016 10:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig’de Antalyaspor ile sezonun son deplasman maçını oynayacak. Kabus gibi bir sezon geçiren Karadeniz ekibi deplasmanda kaybettiği 11 maçla dış sahada en çok maç kaybeden takımlar arasında yer aldı.
Şampiyonluk parolasıyla başladığı sezonda büyük bir hayal kırıklığı yaşayarak alt sıralarda yer alan Trabzonspor, bu sezon deplasman maçlarında aldığı başarısız sonuçlarla dikkat çekti. Ligin ilk yarısında sahasında 3-0 mağlup ettiği Antalyaspor ile deplasmanda oynayacak olan bordo-mavililerin sezonun son deplasman maçını kazanarak dış saha karnesini değiştirmeyi hedefliyor.
Karadeniz ekibi bu sezon ligde elde ettiği 40 puanın 13’nü deplasmanda oynadığı maçlarda kazandı. Oynadığı 16 dış saha maçında 4 galibiyet , 1 beraberlik ve 11 yenilgi alan Trabzonspor attığı 15 gole karşılık ise kalesinde 28 gol gördü.
Bordo-mavililer dış sahada en çok mağlubiyet alan takımlar arasında yer alırken, ilk sırada ise Mersin İdman Yurdu’nun 12, Sivasspor ve Trabzonspor’un dış sahada 11 mağlubiyetleri bulunuyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.