Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Trabzonspor - Metalits Kharkiv maçını öğretmenler ücretsiz izleyecek

Trabzonspor’un, UEFA Avrupa Ligi L Grubu’nda 28 Kasım Perşembe akşamı Metalits Kharkiv ile oynayacağı müsabakayı öğretmenler ücretsiz izleyebilecek.Bordo mavili kulübün Stadyum ve Amatör Branşlar Sorumlu yönetim kurulu üyesi Köksal Sadıklar,...

Haber Giriş Tarihi: 25.11.2014 16:20
Haber Güncellenme Tarihi: 25.11.2014 16:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Trabzonspor’un, UEFA Avrupa Ligi L Grubu’nda 28 Kasım Perşembe akşamı Metalits Kharkiv ile oynayacağı müsabakayı öğretmenler ücretsiz izleyebilecek.

Bordo mavili kulübün Stadyum ve Amatör Branşlar Sorumlu yönetim kurulu üyesi Köksal Sadıklar, Metalist Kharkiv maçını tüm öğretmenlerin ücretsiz olarak izleyebileceğini belirtti. Öğretmenlerin toplumun geleceğe hazırlanmasında kutsal bir rol üstlendiğini ifade eden Sadıklar, "Mesleklerin içerisinde en kutsal ve insanlık için hayati önem taşıyan meslek hiç şüphesizdir ki öğretmenliktir. 24 Kasım’da Öğretmenler Günü’nü kutladığımız bu hafta içeresinde oynayacağımız Metalist Kharkiv maçı öncesi değerli öğretmenlerimize yönetim kurulu olarak bir jest yapmayı kararlaştırdık." dedi.

Öğretmenler için yarın stadyumda özel bir bilet gişesi açılacağını dile getiren Sadıklar, "Değerli öğretmenlerimiz yarın 13.00’den itibaren öğretmen kimlik kartları ve fotokopisiyle birlikte gişeye başvurarak kapalı tribün biletini alabilir ve maçı izleyebilirler. Öğretmenlerimizin bir kez daha Öğretmenler Günü’nü kutlar, aydınlık yarınlar için her birine sağlıklı, mutlu ve başarılı günler dileriz." diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.