Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Trabzonspor, Metalist Kharkiv maçı için Ukrayna’ya gitti

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi L Grubu'nda perşembe günü deplasmanda oyacağı Metalist Kharkiv maçı için Ukrayna’ya gitti.    Bordo-mavililer, Avrupa Ligi grup müsabakalarındaki ilk sınavı için saat 15.00’de özel uçakla...

Haber Giriş Tarihi: 16.09.2014 16:01
Haber Güncellenme Tarihi: 16.09.2014 16:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Trabzonspor, Metalist Kharkiv maçı için Ukrayna’ya gitti
Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi L Grubu'nda perşembe günü deplasmanda oyacağı Metalist Kharkiv maçı için Ukrayna’ya gitti.

    Bordo-mavililer, Avrupa Ligi grup müsabakalarındaki ilk sınavı için saat 15.00’de özel uçakla Trabzon Havalima’nından Ukrayna’nın Lviv şehrine uçtu. Bordo mavili ekibi uğurlamak için az sayıda taraftar da havalimanına geldi. Teknik direktör Vahid Halilhodzic, kendilerini uğurlamaya gelen Emre Vural isimli engelli bir taraftar ile kısa süreli sohbet etti. Fenerbahçe maçından önce kendisine galibiyet sözü verdiklerini ifade eden Boşnak hoca, ancak bunu başaramadıklarını hatırlattı ve bu sözü yerine getiremedikleri için üzgün olduklarını söyledi. Vural, isim galip gelemeselerde ortaya koydukları mücadeleden dolayı memnun olduğunu dile getirdi. Genç taraftar, bazen ortaya konulan mücadelenin galibiyetten daha önemli olduğunu dile getirdi. Engelli taraftar ile bordo-mavili futbolcular da fotoğraf çektirdi.

19 FUTBOLCUYLA GİTTİLER

Trabzonspor kafilede, teknik heyet ve futbolcuların yanı sıra Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ve yöneticiler ile basın mensupları da bulunuyor. Bordo-mavililerde, Jose Bosingwa, Mustafa Yumlu, Aykut Demir, Özer Hurmacı ve Deniz Yılmaz sakatlıkları nedeniyle Ukrayna’ya götürülmedi. Sakatlığı nedeniyle Fenerbahçe maçında forma giyemeyen Oscar Cardozo ise kafilede yer aldı. Bordo-mavililerin, Metalist Kharkiv maçı için Ukrayna’ya götürdüğü 19 kişilik futbolcu kafilesi şu isimlerden oluşuyor:
    "Onur Recep Kıvrak, Fatih Öztürk, İbrahim Demir, Oscar Cardozo, Soner Aydoğdu, Zeki Yavru, Sefa Yılmaz, Salih Dursun, Mehmet Ekici, Fatih Atik, Musa Nizam, İshak Doğan, Esseid Belkalem, Carl Menjani, Yusuf Erdoğan, Mustafa Yatabare, Waris Majeed, Avraam Papadopolus ve Kevin Constant."








En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.