Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Trabzonspor, Metalist Kharkiv maçı için Lviv'e geldi

UEFA Avrupa Ligi L Grubu ilk maçında Metalist Kharkiv ile karşılaşacak dolan Trabzonspor bu maç için müsabakanın oynanacağı Lviv şehrine geldi. Bilindiği gibi Ukrayna'da yaşanan olaylar nedeniyle mücadele Kharkiv'de değil UEFA'nın kararıyla...

Haber Giriş Tarihi: 16.09.2014 22:31
Haber Güncellenme Tarihi: 16.09.2014 22:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Trabzonspor, Metalist Kharkiv maçı için Lviv'e geldi
UEFA Avrupa Ligi L Grubu ilk maçında Metalist Kharkiv ile karşılaşacak dolan Trabzonspor bu maç için müsabakanın oynanacağı Lviv şehrine geldi. Bilindiği gibi Ukrayna'da yaşanan olaylar nedeniyle mücadele Kharkiv'de değil UEFA'nın kararıyla Ukrayna'nın Lviv şehrinde oynanacak.

Trabzonspor, 18 Eylül Perşembe günü oynanacak olan Metalist Kharkiv maçı için Lviv’e geldi. Bordo mavili kafileyi Lviv'de az sayıda taraftar karşılarken, Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu oyuncularla yakından ilgilenip onlarla sohbet etti. Kafile daha sonra kamp yapacağı otele geçerek dinlenmeye çekildi.

Bu arada Trabzonspor Teknik Direktörü Vahid Halilhodzic, Metalist Kharkiv maçıyla ilgili yarın bir basın toplantısı düzenleyecek. Bordo mavili ekip, Metalist Kharkiv maçının son çalışmasını da Lviv Arena Stadyumu'nda yapacak.

Metalist Kharkiv'de de Teknik Direktör Igor Rakhaiev saat 21.00’de Lviv Arena Stadyumu'nda basın toplantısı gerçekleştirecek. Ev sahibi ekip Trabzonspor maçının son çalışmasını ise yerel saatle 14.00’de Kharkiv'de yapacak, ardından da karşılaşmanın oynanacağı Lviv şehrine geçecek.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.