Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Trabzonspor, Metalist Kharkiv maçı hazırlıklarını sürdürüyor

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi L Grubu'nda sahasında perşembe günü oynayacağı Metalist Kharkiv maçının hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla sürdürdü.     Teknik Direktör Ersun Yanal yönetiminde Mehmet Ali Yılmaz...

Haber Giriş Tarihi: 24.11.2014 14:04
Haber Güncellenme Tarihi: 24.11.2014 14:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Trabzonspor, Metalist Kharkiv maçı hazırlıklarını sürdürüyor
Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi L Grubu'nda sahasında perşembe günü oynayacağı Metalist Kharkiv maçının hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla sürdürdü.

    Teknik Direktör Ersun Yanal yönetiminde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapılan antrenmana izinli olan Belkalem ve Aykut ile sakatlıkları nedeniyle tedavileri devam eden Onur, Constant ve Deniz katılmadı. Bordo-mavililer, ilk onbeş dakikası basına açık çalışmada ısınma hareketleri yaptı.
     Trabzonspor, Ukrayna ekibi Metalist Kharkiv ile yapacağı maçın hazırlıklarına yarın saat 10.00'da basına kapalı yapacağı çalışmayla devam edecek.

METALİTS MAÇININ HAKEMLERİ BELLİ OLDU
    
    Bu arada perşembe günü Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda saat 20.00’de başlayacak Trabzonspor - Metalist Kharkiv maçının hakemleri de belli oldu. Karşılaşmayı Finlandiya Futbol Federasyonu'ndan Mattias Gestranius yönetecek. Jan-Peter Aravirta ve Mikko Alakare yardımcı hakem olarak görev alacağı karşılaşmanın dördüncü hakemi Jukka Honkanen, ilave yardımcı hakemleri ise Antti Munukka ve Dennis Antamo olacak.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.