Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Trabzonspor M’bia 3 Yıllık Sözleşme İmzaladı

Trabzonspor daha önce anlaşmaya vardığı Kamerunlu oyuncu M’Bia ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde düzenlenen imza töreninde oyuncu ile birlikte sportif direktör Süleyman Hurma yer aldı. İmza töreninde açıklama...

Haber Giriş Tarihi: 02.07.2015 12:04
Haber Güncellenme Tarihi: 02.07.2015 12:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Trabzonspor daha önce anlaşmaya vardığı Kamerunlu oyuncu M’Bia ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.
Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde düzenlenen imza töreninde oyuncu ile birlikte sportif direktör Süleyman Hurma yer aldı. İmza töreninde açıklama yapan Süleyman Hurma, çok değerli bir oyuncu aldıklarını belirterek, “Avrupa’da önemli kulüplerle yarıştık. Trabzonspor da Avrupa’da ismini duyurmuş, Avrupa’da çok önemli işler yaparak Türkiye’yi en iyi şekilde temsil etmiş bir kulüp. Büyük bir kulüp gibi adının anıldığı oyuncuyu transfer etmeyi başardı. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. M’Bia gibi değerli bir oyuncunun takımımıza çok önemli katkılarda bulunacağından şüphem hiç yok. İnşallah arkadaşlarıyla birlikte uyum içerisinde Trabzonspor camiasının ve taraftarının beklediği başarılarla buluşmayı becerir. Kariyerinde zaten şampiyonluklar yaşamış bir oyuncu. Böyle şampiyonluklara alışmış oyuncularla olalım ki bizim de yolumuz kolay olsun" dedi.
M’BİA: "HERKESİN DESTEĞİ İLE HAYALİMDEKİ AMAÇLARI GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ"
Kamerunlu futbolcu ise, transferinde emeği geçen herkese teşekkür ederek, "Başlangıçta söyleyebileceğim şu var; en iyi şekilde antrenmanlarımı yapıp en iyisini Trabzonspor’a vermek istiyorum. Buraya geldiğim için çok mutluyum ve buraya gelmekteki amacım buradaki insanların hayallerini gerçekleştirmek için elimden geleni yapmak. Buradaki amacımız olan projelere ve hedeflere ulaşabilmemiz için herkese ihtiyacımız var. Herkesin desteği ile hayalimizdeki amaçları gerçekleştireceğimize inanıyorum. Buradaki projeler ve amaçlar gerçekten heyecan verici. Amacımız olan hedefe ulaşabilmek için ben en iyisini verip ondan sonra sahaya çıkacağım. Bakalım ondan sonra neler olacak" şeklinde konuştu.
Trabzonspor’u neden tercih ettiği sorusuna ise M’Bia, "Buraya gelmeden önce Trabzonspor’un büyük bir kulüp olduğunu biliyorum. Geçen seneki pozisyonunu gördüğümde bu sene bu pozisyonun daha da üstünde olacağımıza inanıyorum. Tabi ki sportif direktörümüzün kulübe ve takıma olan güveninden dolayı daha da ilerilerde olacağımıza inanıyorum. Lig bittiğinde pozisyonumuzu hep birlikte göreceğiz. Çok çekişmeli bir lige geldim. Çok büyük bir kulüpteyim, motivasyon bu yönde olduğu için buraya geldim. Çok kaliteli bir takımız ve aynı zamanda da bir amacımız var. Burada olduğum için çok heyecanlıyım" ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.