Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Trabzonspor - Manisaspor maçı bayan ve çocuk taraftarlara ücretsiz

Trabzonspor’un, Ziraat Türkiye Kupası’nda perşembe akşama Manisaspor ile oynayacağı karşılaşmayı bayanlar ve 18 yaşından küçük taraftarlar ücretsiz izleyebilecek. Stadyum ve Amatör Branşlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Köksal Sadıklar,...

Haber Giriş Tarihi: 22.12.2014 19:05
Haber Güncellenme Tarihi: 22.12.2014 19:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Trabzonspor’un, Ziraat Türkiye Kupası’nda perşembe akşama Manisaspor ile oynayacağı karşılaşmayı bayanlar ve 18 yaşından küçük taraftarlar ücretsiz izleyebilecek.

Stadyum ve Amatör Branşlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Köksal Sadıklar, bordo-mavililerin 25 Aralık Perşembe günü Ziraat Türkiye Kupası’nda Manisaspor ile oynayacağı maçı kadın ve 18 yaş altı taraftarların ücretsiz olarak izleyebileceğini açıkladı. Hüseyin Avni Aker Stadı tribünlerinde aile ortamı oluşturmak için böyle bir karar aldıklarını belirten Sadıklar, "Yönetim kurulu olarak her zaman taraftarlarımızın ihtiyaçlarıyla ve rahatlıklarıyla yakından ilgileniyoruz. Kombine kart ve bilet fiyatlarında yaptığımız indirimlerin ardından şimdide özellikle bilet alan taraftarlarımızın aileleriyle birlikte maçı izleyebilmesi için kadın ve 18 yaş altı çocuklara Manisaspor maçı ücretsiz olacak. Belirttiğimiz taraftarlarımız maraton ve kapalı tribün biletlerini ücretsiz olarak temin edebilecek." dedi.

Müsabakanın satışa sunulan bilet fiyatları ise şöyle: VIP özel tribün C-D-E-F-G-H-I 500, VIP tribünü 100, kapalı tribün B-C-F-G Blok 50, kapalı tribün A-D-E-H Blok 40, maraton 20, misafir seyirci tribünü 20 ve kale arkası A –A1-A2 -B-B1-B2 Blok 10 TL.



En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.