Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Trabzonspor-Legia Varşova karşılaşması 20.00'de NTV'den naklen yayınlanacak

UEFA Avrupa Ligi J Grubu'nda mücadele eden temsilcimiz Trabzonspor, bu akşam Polonya'nın Legia Varşova takımıyla karşılaşacak. Karşılaşma saat 20.00'den itibaren NTV'den naklen ekranlara gelecek.Hüseyin Avni Aker Stadı'nda saat 20.00'de...

Haber Giriş Tarihi: 24.10.2013 13:11
Haber Güncellenme Tarihi: 24.10.2013 13:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
UEFA Avrupa Ligi J Grubu'nda mücadele eden temsilcimiz Trabzonspor, bu akşam Polonya'nın Legia Varşova takımıyla karşılaşacak. Karşılaşma saat 20.00'den itibaren NTV'den naklen ekranlara gelecek.

Hüseyin Avni Aker Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak olan karşılaşmayı Rusya Futbol Federasyonu'ndan Vladislav Bezborodov yönetecek. Grupta daha önce oynadığı 2 maçta 4 puan toplayan bordo - mavili ekip Legia Varşova mücadelesini kazanarak puanını 7'ye çıkarmanın hesaplarını yapıyor.

Avrupa Ligi’ndeki temsilcimiz Trabzonspor, lider durumda olduğu J Grubu'ndaki 3. maçında Legia Varşova’yı ağırlayacak. Karşılaşma saat 20.00’den itibaren NTV'den canlı olarak yayınlanacak.

Avrupa Ligi’ndeki başarılı temsilcimiz Trabzonspor 3. sınavına çıkıyor. Bordo - mavilililerin rakibi Polonya’nın Legia Varşova takımı. Hüseyin Avni Aker Stadı’nda oynanacak karşılaşma öncesinde oynanan maçlarda Apollon Limassol’u deplasmanda 2-1 yenen, ardından kendi evinde Lazio’yu elinden kaçırıp 3-3 berabere kalan bordo - mavililerde hedef galibiyet ve liderliğin sürmesi.

Grup maçları başlarken Lazio’nun ardından gruptaki en önemli rakip olarak göze çarpan ancak oynadığı 2 maçı da kaybedip büyük şok yaşayan Polonya temsilcisi Trabzonspor'a da kaybederse saf dışı kalacağını bildiği için bu maça büyük önem veriyor. 2 maçta 4 puanla grupta ilk sırada yer alan Trabzonspor içinde mücadele bu yüzden büyük önem taşıyor.

Bordo - mavili takımın teknik patronu Mustafa Reşit Akçay ise bu önemli maçta oyuncularından kazanmalarını ve bu galibiyeti dün geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden 1461 Trabzon'un teknik direktörü Kadir Özcan'a armağan etmelerini istedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.