Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Trabzonspor, kupada tat vermiyor

Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası B Grubu’ndaki ikinci maçından da galibiyetle tanışmadı. İlk maçında deplasmanda 2.Lig ekiplerinden Keçiörengücü ile 1-1 berabere kalan Bordo-mavililer, ikinci maçında ise Akhisar Belediyespor ile 0-0 berabere...

Haber Giriş Tarihi: 19.12.2014 11:27
Haber Güncellenme Tarihi: 19.12.2014 11:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası B Grubu’ndaki ikinci maçından da galibiyetle tanışmadı. İlk maçında deplasmanda 2.Lig ekiplerinden Keçiörengücü ile 1-1 berabere kalan Bordo-mavililer, ikinci maçında ise Akhisar Belediyespor ile 0-0 berabere kaldı. İki maçta 2 puan toplayan Karadeniz ekibi, grupta üçüncü sırada yer aldı. Bordo-mavililerin ideale yakın bir kadroyla çıktığı Akhisar maçını da kazanamaması eleştirildi.

    Futbolcuların performansından memnun kalmayan teknik direktör Ersun Yanal, bunda futbolcuların Türkiye Kupası’na bakış açısından kaynaklanabileceğini savundu. Herkesin sorguladığı bir Türkiye Kupası oynadıklarına değinen tecrübeli hoca, buna rağmen futbolcularının fizik ve mental açıdan kendilerini her maça hazır tutmaları gerektiğini vurguladı.

    Süper Lig, Türkiye Kupası ve Avrupa’da mücadele ettiklerini hatırlatan Yanal, “Bu kulvarın üçünce de mücadele etmek kolay değil, oldukça zor. 3 kulvarda oynayacak fizik ve mental her oyuncunun buna kendini hazır tutması gerekiyor. Zaman zaman aksadığımız oluyor. Bunun da ortaya konulan bu ayrımdan kaynaklandığını düşünüyorum. Zaman zaman Türkiye Kupası’nın tartışılmasını oyuncular da belki bir ayrımcılık olarak değerlendirebilir. Ama bizim her kulvarda oynayacak bir takım yaratma zorunluluğumuz var. Çünkü biz her kulvarda yarışmak zorundayız.” dedi.
    
    3 günde bir maç yaptıklarına ve her futbolunun forma şansı bulduğuna değinen Ersun Yanal, bunun oyuncular için avantaj olduğunu, onların da bu fırsatı iyi değerlendirmesi gerektiğini kaydetti.

    İki maçta kaybedilen 4 puana rağmen sıkıntı yaşamayacaklarına kaydeden tecrübeli teknik adam, kalan maçlarını kazanarak gruptan çıkacaklarına inandığın dile getirdi. Devre arasına kadar çok yoğun maç trafikleri olduğunu ifade eden Yanal, “Özellikle ligde oynayacağımız 3 maçı 9 puanla kapatıp, kupa maçlarını da kazanarak Avrupa kulvarına kadar kayıpsız gitmek amacındayız.” diye konuştu.

GENEL KURUL YARIN YAPILACAK

    Trabzonspor Kulübü’nün olağan genel kurulu yarın 19 Mayıs Spor Salonu’nda yapılacak. İdari, mali ve denetleme kurulu raporlarının da görüşüleceği genel kurulda, yönetim mali ve idari açından oylanacak. Seçimsiz yapılacak genel kurulda üzerinde en çok tartışmanın gündemin 7. maddesinde yaşanması bekleniyor. ‘Derneğe taşınır, taşınmaz menkul ve/veya gayrimenkul satın alınması ve/veya bunlar hakkında ayni hak tesis edilebilmesi için yönetim kuruluna yeki verilmesi’ olarak duyurulan madde ile Yönetim Kurulu, ‘satın alma’ hakkı istediğini açıkladı. Yönetimi muhalif isimler ise bu maddeyle sadece atın alma değil satma yetkisinin de alınacağını iddia ediyor. Farklı isimler altında yerel medyaya ilanlar veren muhalif gruplar, Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’nun icraatlarını eleştirdi ve 7. maddenin kabul edilmemesi için delegeleri çağrı yaptı. Tüm bu gelişmeler ışığında yarınki genel kurulun sert tartışmalara sahne olması bekleniyor.


En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.