Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Trabzonspor, Kasımpaşa karşısında 3 puan hedefliyor

UEFA Avrupa Ligi’nde başarılı sonuçlar alan Trabzonspor’da, gözler Süper Lig’e çevrildi. Avrupa’daki başarısının aksine ligde istikrarsız bir görüntü çizen ve oynadığı son 2 maçta sahadan beraberlikle ayrılan bordo-mavililer,...

Haber Giriş Tarihi: 26.10.2013 13:08
Haber Güncellenme Tarihi: 26.10.2013 13:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
UEFA Avrupa Ligi’nde başarılı sonuçlar alan Trabzonspor’da, gözler Süper Lig’e çevrildi. Avrupa’daki başarısının aksine ligde istikrarsız bir görüntü çizen ve oynadığı son 2 maçta sahadan beraberlikle ayrılan bordo-mavililer, 9. haftada pazartesi günü deplasmanda oynayacağı Kasımpaşa maçını kazanarak Türkiye liginde de çıkışa geçmek istiyor.

UEFA Avrupa Ligi’ndeki 2 - 0’lık Legia Varşova maçının ardından dünü izinli geçiren Trabzonspor, Kasımpaşa maçının hazırlıklarına bugün basına ve taraftara kapalı yaptığı idmanla başladı. Avrupa’daki başarısını ligde alacağı seri galibiyetlerle taçlandırmak isteyen bordo-mavililer, ligin zorlu ekiplerinden Kasımpaşa deplasmanından 3 puanla dönmenin planlarını yapıyor. Zorlu maçın hazırlıklarını yarın yapacağı son idmanla tamamlayacak olan Karadeniz fırtınası, öğle saatlerinde de İstanbul’a gidecek.

MUSTAFA’NIN YOKLUĞU SAVUNMA KURGUSUNU DEĞİŞTİRECEK

Talebelerinden Legia maçını unutup Kasımpaşa maçına odaklanmalarını isteyen teknik direktör Mustafa Reşit Akçay, Avrupa’daki başarılarını ligde alacakları galibiyetle taçlandırmaları gerektiğini söylediği belirtildi.

Tecrübeli teknik adam, Mustafa Yumlu’nun cezalı olduğu haftada savunma kurgusunda zorunlu bir değişikliğe gidecek. Akçay’ın, Mustafa’nın yokluğunda stoperde Bamba’nın yanında Giray Kaçar’a yer vermesi bekleniyor. Başarılı hocanın, ikinci bir alternatif olarak ise Legia maçında savunmanın solunda görev verdiği Aykut Demir’i stopere Bamba’nın yanına çekebileceği konuşuluyor. Kurt hocanın ikinci alternatif kullanması halinde savunmanın soluna Olcan’ı, orta sahada ondan boşalacak yerde de Yusuf Erdoğan’ı görevlendirmesi bekleniyor.

Bordo-mavili kulübün başkan yardımcısı Sebahattin Çakıroğlu, Kasımpaşa deplasmanında alacakları galibiyetle Avrupa'daki başarılarını ligde de sürdürmek istediklerini belirtti. Çakıroğlu, zorlu deplasmanda futbolcularının kazanmak için ellerinden geleni yapacağını inandığını ifade etti.

İSTANBUL YOLCULUĞU YARIN
Kasımpaşa maçı öncesi kapılarını dış dünyaya kapatan Trabzonspor, çalışmalarına bugün Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde basına ve taraftara kapalı yaptığı idmanla başladı. Bordo-mavililer, yarın yapacakları son idmanın ardından saat 13.20'de THY'ye ait tarifeli uçakla İstanbul'a uçacak.



En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.