Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Trabzonspor, ilk 4 için Medicana Sivasspor maçını kazanmak istiyor

Bu sezon beklentilerin çok uzağında kalan Trabzonspor, ligdeki son maçını Medicana Sivasspor ile oynayacak. Ligi 4’üncü sırada tamamlamayı hedefleyen bordo mavililer, Sivas deplasmanına 3 puan için gitti. Karadeniz ekibi, ilk 4 için yarıştığı...

Haber Giriş Tarihi: 29.05.2015 15:48
Haber Güncellenme Tarihi: 29.05.2015 15:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Trabzonspor, ilk 4 için Medicana Sivasspor maçını kazanmak istiyor
Bu sezon beklentilerin çok uzağında kalan Trabzonspor, ligdeki son maçını Medicana Sivasspor ile oynayacak. Ligi 4’üncü sırada tamamlamayı hedefleyen bordo mavililer, Sivas deplasmanına 3 puan için gitti. Karadeniz ekibi, ilk 4 için yarıştığı rakipleri Bursaspor ve İstanbul Başakşehir’in puan kaybını umarak hedefine ulaşmayı arzuluyor.

Zorlu maçın hazırlıklarını bugün yaptığı son çalışmayla tamamlayan Trabzonspor, öğleden sonra özel uçakla Sivas’a gitti. Bordo mavili kafilede, kart cezalısı Yusuf Öztürk ile sakatlıkları olan Jose Bosingwa, Aytaç Kara, Yatabare, Deniz Yılmaz, Sefa Yılmaz ve Onur Kıvrak yer almadı.

Bu sezon deplasman karnesi çok kötü olan Trabzonspor, bu sezon rakip sahadaki son maçını kazanmak istiyor. Ligi 4’üncü sırada tamamlamayı hedefleyen bordo mavililer, kendi maçını kazanıp, ilk 4 için yarıştığı rakipleri Bursaspor ve İstanbul Başakşehir’in puan kaybını bekleyecek. Karadeniz ekibi, sezonun son maçını kazanarak, hem taraftarını bir nebze de olsa sevindirmek hem de tatile moralli çıkmak istiyor.

Sivas 4 Eylül Stadı’nda yarın saat 19.00’da başlayacak Medicana Sivasspor – Trabzonspor maçını Halis Özkahya yönetecek. Mehmet Cem Satman ve Ekrem Kan’ın yardımcı hakem olarak görev alacağı müsabakanın dördüncü hakemi ise Hakan Ceylan olacak. Tolga Özkalfa ve Ali Palabıyık da ilave yardımcı hakem olarak görev yapacak.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.