Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Trabzonspor İle Akhisar Belediyespor 7. Randevuda

Avrupa Kupalarına erken veda etmesine rağmen Spor Toto Süper Lige iyi bir başlangıç yapan Trabzonspor, sahasında ağırlayacağı Akhisar Belediyespor ile 7. kez karşılaşacak.Trabzonspor ile Akhisar Belediyespor, Spor Toto Süper Lig’de yarın...

Haber Giriş Tarihi: 29.08.2015 12:02
Haber Güncellenme Tarihi: 29.08.2015 12:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Avrupa Kupalarına erken veda etmesine rağmen Spor Toto Süper Lige iyi bir başlangıç yapan Trabzonspor, sahasında ağırlayacağı Akhisar Belediyespor ile 7. kez karşılaşacak.
Trabzonspor ile Akhisar Belediyespor, Spor Toto Süper Lig’de yarın Hüseyin Avni Aker Stadyumu’nda karşılaşacaklar. İki takım arasında bugüne kadar oynanan 6 maçta Akhisar Belediyespor’un 3 galibiyeti bulunurken Trabzonspor’un ise 2 galibiyeti bulunuyor. 1 maç ise beraberlikle sonuçlandı. Oynanan karşılaşmalarda Akhisar Belediyespor 10, Trabzonspor 8 gol kaydetti. Geçtiğimiz sezon iki takım arasında Manisa’da oynanan maç 1-1 beraberlikle sonuçlanırken Trabzon’da oynanan maçı ise bordo-mavililer 2-0 kazanmıştı.
TRABZONSPOR ÇIKIŞINI SÜRDÜRMEK İSTİYOR
Geçtiğimiz sezon ve bu sezon yaptığı transferlerle dikkat çekmeye devam eden Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig’de Bursaspor ve Beşiktaş galibiyetleriyle büyük bir moral buldu. Kötü günlerin izlerini silmeye çalışan bordo-mavililer, taraftarı önünde oynayacağı Akhisar Belediyespor maçını kazanarak 3’te 3 yapmayı planlıyor. Son iki haftada elde ettikleri başaranını bir tesedüf olmadığı evinde oynayacağı müsabakada alacağı 3 puanla ispatlamak isteyen Karadeniz ekibi, camiasına güven vermek istiyor.
273 GÜN SONRA 3’TE 3 YAPACAK
Trabzonspor, sahasında oynayacağı Akhisar Belediyespor maçını kazanması halinde 273 gün sonra 3’te 3 yapmış olacak. Karadeniz ekibi geçtiğimiz sezon ligin ilk yarısında 9.10 ve 11 haftalarda üst üste galibiyetler elde etmişti. Evinde Konyaspor’u 3-2, deplasmanda Galatasaray’ı 3-0 ve yine evinde Gençlerbirliği’ni 4-1 mağlup eden Karadeniz ekibi 3 maçlık galibiyet serisi yakalamıştı.
TRABZONSPORU’UN MUHTEMEL 11’İ
Trabzonspor’un yarın Akhisar Belediyespor karşısına Beşiktaş maçını kazanan kadro ile çıkması bekleniyor. Mehmet Ekici’nin sakatlığının düzelmesiyle birlikte orta sahada yeni arayışlara giren teknik direktör Shota Arveladze’nin oyunun gidişatına göre Ekici’yi değerlendirmek istediği gelen haberler arasında. İyi bir performans ortaya koyan M’Bia ve Okay ikilisini bozmak istemeyen Gürcü teknik adamın maç öncesi Özer ve Mehmet Ekici arasında bir tercih yapmasıda söz konusu.
Bordo-mavililerin yarınki karşılaşmaya Onur, Cavanda, Mustafa, Aykut, Constant, M’Bia, Okay, Özer (Mehmet Ekici) Erkan, Yusuf, N’Doye şeklinde çıkması bekleniyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.