Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Trabzonspor Heyeti, Selde Kaybolan Minik Taha’nın Ailesini Ziyaret Etti

Trabzonspor heyeti, Artvin’deki sel ve heyelan felaketinde kaybolan 5 yaşındaki fanatik Trabzonsporlu Taha Su’nun ailesini ziyaret etti.Artvin’in Hopa ilçesinde yaşanan sel ve heyelan felaketinin ardından kaybolan 5 yaşındaki Taha Su’nun babası...

Haber Giriş Tarihi: 05.09.2015 18:23
Haber Güncellenme Tarihi: 05.09.2015 18:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Trabzonspor heyeti, Artvin’deki sel ve heyelan felaketinde kaybolan 5 yaşındaki fanatik Trabzonsporlu Taha Su’nun ailesini ziyaret etti.
Artvin’in Hopa ilçesinde yaşanan sel ve heyelan felaketinin ardından kaybolan 5 yaşındaki Taha Su’nun babası Ahmet Su ile görüşen Trabzonspor Genel Sekreteri Köksal Günay, aileye forma, atkı ve battaniye hediye etti. Baba Ahmet Su, selden iki gün önceki Trabzonspor-Beşiktaş karşılaşmasında Taha’nın çok heyecanlı olduğunu ve maç gecesi hiç uyumadığını söyledi. Baba Su, “Maç gecesi hiç uyumadı. Baba beni maça götür dedi. Kahveye geldik formalarını giydi maçı izledi. Galibiyet sonrası çok sevinmişti. Günlerce formayla birlikte uyudu. Trabzonspor onun bir ailesi gibiydi” dedi.
Öte yandan, Artvin’de meydana gelen sel ve heyelan felaketinde kaybolan 3 kişiden biri olan 5 yaşındaki Taha Su için arama çalışmaları devam ediyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.