Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Trabzonspor Gaziantepspor Maçı Hazırlıklarını Yağmur Altında Sürdürdü

Spor Toto Süper Ligi’nin 27. haftasında deplasmanda Gaziantepspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor hazırlıklarını yağmur altında sürdürdü.Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde Teknik Direktör Hami Mandıralı yönetiminde yapılan çalışmanın...

Haber Giriş Tarihi: 28.03.2016 14:39
Haber Güncellenme Tarihi: 28.03.2016 14:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Trabzonspor Gaziantepspor Maçı Hazırlıklarını Yağmur Altında Sürdürdü
Spor Toto Süper Ligi’nin 27. haftasında deplasmanda Gaziantepspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor hazırlıklarını yağmur altında sürdürdü.
Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde Teknik Direktör Hami Mandıralı yönetiminde yapılan çalışmanın ilk 20 dakikası basına açık olarak gerçekleştirilirken, antrenmana milli takım kamplarında bulunan Esteban, Akakpo ve Okay ile izinli olan Onur katılmadı. Hafif sakatlıkları bulunan Muhammet Demir ve Ramazan ise takımdan ayrı olarak salonda çalıştı. Yağmur altında gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular kondisyon ağırlıklı bir çalışma gerçekleştirdi.
Antrenman öncesi Trabzon Görme Engelliler Futbol takımı ve Erasmus öğrencileri futbolcular ve teknik heyetle fotoğraf çektirdi. Trabzonspor, Gaziantepspor maçı hazırlıklarını yarın yapacağı çalışmayla sürdürecek.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.