Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Trabzonspor galibiyet sevincini sokaklarda kutladı

Spor Toto Süper Lig’de sıkıntılı günler geçiren Trabzonspor, deplasmanda Galatasaray’ı 1-0 mağlup etmesinin ardından bordo-mavili taraftarlar galibiyet sevincini sokaklarda kutladı.Spor Toto Süper Lig’in 8. haftasında Galatasaray ile Trabzonspor...

Haber Giriş Tarihi: 22.10.2016 22:14
Haber Güncellenme Tarihi: 22.10.2016 22:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Trabzonspor galibiyet sevincini sokaklarda kutladı
Spor Toto Süper Lig’de sıkıntılı günler geçiren Trabzonspor, deplasmanda Galatasaray’ı 1-0 mağlup etmesinin ardından bordo-mavili taraftarlar galibiyet sevincini sokaklarda kutladı.
Spor Toto Süper Lig’in 8. haftasında Galatasaray ile Trabzonspor TT Arenada karşılaştı. Karşılaşmanın 17. dakikasında N’Doye’nin golüyle 1-0 öne geçen Trabzonspor, müsabakayı bu skorla tamamlayınca, bordo-mavili taraftarlar Trabzon’un en işlek caddesi olan Meydan Parkı’ndan toplanarak galibiyet sevinçlerini coşku içinde kutladı. Cadde üzerinden geçen araçları durdurarak sallayan taraftarlar, kolbastı ve horon oynadı. Tezahüratlar eşliğinde sevinç gösterilerinde bulunan bordo-mavili taraftarlar, yaşadıkları sevinci cep telefonlarıyla kaydederek sosyal medya üzerinde anı paylaştılar.
Bazı taraftarlar da bayrak ve flamalar açıp, araçlarla şehir turu atarken, maç bitiminin ardından uzun bir süre sevinç gösterileri yapan taraftarların bu anını arap turistlerde izledi.
TT Arena’da Galibiyet pozu
Öte yandan bordo-mavili takım Galatasaray galibiyetinin ardından TT Arena’da galibiyet pozu verdi. Bordo-mavililer galibiyeti ise ölümünün üçüncü yıl dönümünde kabri başında anılan efsane futbolcu Kadir Özcan’a armağan ettiler.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.