Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Trabzonspor Deplasman Galibiyetine Kenetlendi

Spor Toto Süper Lig’de deplasmanda galibiyeti unutan Trabzonspor’da, Teknik Direktör Hami Mandıralı ve futbolcular 163 günlük hasrete son vermek için kenetlendi.Spor Toto Süper Lig’in geri kalan bölümünde sakat ve cezalı oyuncuların dönmesiyle...

Haber Giriş Tarihi: 30.03.2016 09:49
Haber Güncellenme Tarihi: 30.03.2016 09:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Spor Toto Süper Lig’de deplasmanda galibiyeti unutan Trabzonspor’da, Teknik Direktör Hami Mandıralı ve futbolcular 163 günlük hasrete son vermek için kenetlendi.
Spor Toto Süper Lig’in geri kalan bölümünde sakat ve cezalı oyuncuların dönmesiyle birlikte farklı bir görüntü çizmeyi hedefleyen Trabzonspor, 27. haftada oynayacağı Gaziantepspor maçını kazanarak deplasman fobisine son vermeyi hedefliyor. Bordo-mavililer, bu sezon dış sahada 13 maçta sadece 3 galibiyet alıp önemli puanlar kaybederek ligin alt sıralarına doğru geriledi. Deplasmanda oynadığı son 8 maçta sadece 1 beraberlik alan Karadeniz ekibi, 7 karşılaşmadan da mağlubiyetle ayrıldı. Karadeniz ekibi, 39 puanın dağıtıldığı deplasman maçlarında 29 puan kaybederken, deplasmanda toplamda 10 puan aldı.
DEPLASMANDA 3 GALİBİYETİ BULUNUYOR
Trabzonspor, oynadığı 13 deplasman maçında sadece Beşiktaş, Kayserispor ve Sivasspor’u yendi. Kasımpaşa ile berabere kalan bordo-mavililer, Osmanlıspor, Mersin İdmanyurdu, Medipol Başakşehir, Fenerbahçe, Çaykur Rizespor, Bursaspor, Akhisar Belediyespor, Galatasaray ve Torku Konyaspor’a kaybetti.
MANDIRALI DEPLASMANDA İLK GALİBİYETİNİ ALMAK İSTİYOR
Trabzonspor Altyapı Koordinatörü Sadi Tekelioğlu’nun görevi bırakmasının ardından takımın başına geçen Mandıralı, çıktığı 3 deplasman maçından galip gelemedi. Hami Mandıralı ve futbolcular 2 Nisan Cumartesi günü oynanacak olan Gaziantepspor maçını kazanarak deplasman hasretini sonlandırmak istiyor.
Trabzonspor’un bu sezon deplasmanda oynadığı maçlar ve aldığı sonuçlar şöyle:
Beşiktaş - Trabzonspor: 1-2
Kayserispor - Trabzonspor: 0-1
Osmanlıspor - Trabzonspor: 3-1
Mersin İdmanyurdu - Trabzonspor: 3-2
Sivasspor - Trabzonspor: 0-2
Başakşehir - Trabzonspor: 1-0
Fenerbahçe - Trabzonspor: 2-0
Çaykur Rizespor - Trabzonspor: 3-0
Kasımpaşa - Trabzonspor: 1-1
Bursaspor - Trabzonspor: 4-2
Akhisar Belediyespor - Trabzonspor: 2-1
Galatasaray - Trabzonspor: 2-1
Torku Konyaspor - Trabzonspor: 2-0
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.