Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Trabzonspor, Castillo’yu kiraladığını açıkladı

Trabzonspor, FC Dallas’ta forma giyen Fabian Castillo’yu kiraladığını açıkladı.Bordo-mavili kulüp, üst üste transfer açıklaması yapmaya devam ediyor. Trabzonspor, Onazi transferinden sonra Kolombiyalı golcü Castillo’yu da Kamuyu Aydınlatma...

Haber Giriş Tarihi: 04.08.2016 20:02
Haber Güncellenme Tarihi: 04.08.2016 20:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Trabzonspor, FC Dallas’ta forma giyen Fabian Castillo’yu kiraladığını açıkladı.
Bordo-mavili kulüp, üst üste transfer açıklaması yapmaya devam ediyor. Trabzonspor, Onazi transferinden sonra Kolombiyalı golcü Castillo’yu da Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) bildirdi. Bordo-mavililer, 3 milyon Dolar kiralama bedeli öderken, 7 Ocak’a kadar 1 milyon Dolar daha ödemesi halinde oyuncunun bonservisini de alabileceğini açıkladı.
Bordo-mavili kulübün KAP’a yaptığı açıklama şu şekilde:
"Profesyonel futbolcu Fabian Andres Castillo Sanchez’in, satın alma opsiyonlu olarak, şirketimize geçici transferi konusunda oyuncu ve Major League Soccer ile anlaşmaya varılmıştır.
Yapılan anlaşmaya göre;
Major League Soccer’a geçici transfer bedeli olarak 3 milyon Dolar peşin olarak ödenmiş olup, şirketimiz, 1 milyon Dolar daha ilave bedel ödeyerek oyuncunun şirketimize kesin olarak transfer hakkına sahip olmuştur. Şirketimiz belirtilen opsiyon hakkını 07.01.2017 tarihine kadar kullanmak zorundadır."
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.