Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Trabzonspor camiası ve Ulusoy ailesinin acı günü

Trabzonspor Kulübü'nün kurucularından ve ilk başkanı Ali Osman Ulusoy, 87 yaşında hayatını kaybetti.Trabzonspor'un kurucu üyesi, Ulusoy Şirketler Grubu Başkanı ve Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Meclis Başkanı Ali Osman Ulusoy, tedavi...

Haber Giriş Tarihi: 01.10.2014 14:03
Haber Güncellenme Tarihi: 01.10.2014 14:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Trabzonspor Kulübü'nün kurucularından ve ilk başkanı Ali Osman Ulusoy, 87 yaşında hayatını kaybetti.

Trabzonspor'un kurucu üyesi, Ulusoy Şirketler Grubu Başkanı ve Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Meclis Başkanı Ali Osman Ulusoy, tedavi gördüğü İstanbul Acıbadem İnternational Hastanesi'nde bugün sabah saatlerinde hayata gözlerini yumdu.

Grip olduğu gerekçesiyle 3 hafta önce Trabzon'da hastaneye getirilen Ulusoy, tedavi için İstanbul'a götürülmüştü. Trabzon'un önde gelen iş adamlarından 1927 doğumlu Ulusoy, yapılan tüm tedavilere rağmen hastalığa direnemedi.

Ulusoy, yarın ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Trabzon'un Of ilçesinde bulunan aile kabristanlığına defnedilecek.

"KURUCU BAŞKANIMIZ ALİ OSMAN ULUSOY’U KAYBETTİK"

Bu arada Trabzonspor Kulübü'nün kurucularından ve ilk başkanı Ali Osman Ulusoy'un vefatıyla ilgili bordo mavili kulüpten başsağlığı mesajı yayımlandı. Kulübün resmi internet sitesinden, 'Kurucu Başkanımız Ali Osman Ulusoy’u kaybettik' başlığı ile yayımlanan mesajda şu ifadelere yer verildi:

"Kurucu üyemiz ve ilk başkanımız Ali Osman Ulusoy'un vefat haberini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Ulusoy’a Yüce Allah’tan rahmet, başta ailesi olmak üzere, camiamıza ve sevenlerine başsağlığı dileriz."
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.