Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Trabzonspor Başkanı Hacıosmanoğlu: Spor adamı ihale peşinde koşmaz

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın da katıldığı Trabzon'da Akyazı Spor Tesisleri'nin temel atma töreninde konuşan Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Trabzonspor'un bu stada kavuşmaması için mahkeme kapılarına kadar götürüldüğünü...

Haber Giriş Tarihi: 24.11.2013 13:41
Haber Güncellenme Tarihi: 24.11.2013 13:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Trabzonspor Başkanı Hacıosmanoğlu: Spor adamı ihale peşinde koşmaz
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın da katıldığı Trabzon'da Akyazı Spor Tesisleri'nin temel atma töreninde konuşan Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Trabzonspor'un bu stada kavuşmaması için mahkeme kapılarına kadar götürüldüğünü ve bu tür insanların olduğunu söyledi.

Bu projenin kendisinin de yönetici olarak bulunduğu 2006-2008 yılları arasında iki yönetici arkadaşı Faruk Kanca ve Aydın Pişiren'in fikirleri olarak çıktığını söyledi. Başkan Hacıosmanoğlu, bu projenin ortaya çıktığında bir çok insanın hatta Trabzonspor'un yetiştirdiği bazı değerlerin de hayal diye alay ettiğini belirterek, "Trabzonspor bu tesisleri tamamladıktan sonra Türk devrimini tekrar gerçekleştirecek." dedi.

Başkan Hacıosmanoğlu bu tesislerin tamamlanmasıyla Trabzonspor'un Avrupa'da da devrimlerini gerçekleştireceğini belirterek, konuşmalarına şöyle devam etti:

"Hazır burada Başbakanımız var, bazı konulara açıklık getirmek istiyorum. Trabzonspor'un adını kullanıp, Trabzonspor'a siyaset soktuğumu söylüyorlar. Trabzonspor'un tarihine baktığımız zaman Trabzonspor'a siyaset sokmayan tek başkanımdır. Trabzonspor'un ismini kullanıp kendilerine makam ve mevki edinen insanlar vardır. Biz siyaset değil, spor adamıyız. Benim yaptığım birşey var, başbakanımızın 10 yıldır yaptıklarını görüyorum. Spor adamı ihale peşinde koşmaz. Spor adamı konuşur. Konuşmamız lazım. Spor adamı ihale peşinde koşmaz. Spor adamı kulübünü kendi menfaati için kullanmaz. Bu ülkede hizmet eden bir lider varsa, onun için spor adamı da konuşur."

Bir vatandaş olarak 10 yılda bu ülkenin nereden nereye geldiğini gördüğünü söyleyen Trabzonspor Başkanı "Bizim ülkemizin güçlenmesini istemeyen dünyaya ahtapot gibi uzanan insanlar var. Ve onların ülkedeki uzantıları var. Mazlumlara kucak açan ülke olma yolunda ilerliyoruz. Biz 1 milyar dolar almak için dünyayı sömürenlerin karşısında el pençe divan duran başbakanları unutmadık. Bunu gören aktörler ve onların uzantıları böyle bir Türkiye'yi istemezler. Bu hızla devam edersek bu bölgede planları olanların planları bozulacak. Bu ülkenin üzerine olan hem başbakanımızın üzerinde oyunlar oynanıyor. Kim bundan gocunuyorsa gocunsun ben gocunmuyorum." dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.