Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Trabzonspor, Avrupa’ya Veda Etti

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi 2. turunun ilk maçında 4-0 yenildiği Napoli’ye rövanşta da 1-0 mağlup olarak Avrupa’ya veda etti.Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Trabzonspor’un Teknik Direktörü Ersun Yanal, güçlü...

Haber Giriş Tarihi: 27.02.2015 01:21
Haber Güncellenme Tarihi: 27.02.2015 01:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi 2. turunun ilk maçında 4-0 yenildiği Napoli’ye rövanşta da 1-0 mağlup olarak Avrupa’ya veda etti.
Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Trabzonspor’un Teknik Direktörü Ersun Yanal, güçlü bir rakibe karşı oynadıklarını belirterek, "İlk maçtan aldığımız skor bu maçı bizim için zor hale getirmişti. Bu bir prestij maçıydı. Çok eksik bir takımız. Yaklaşık 18-19 oyuncu transferiyle kurulan bir takım. Oyuncularının bir kısmının sakatlığı, bir kısmının UEFA listesine yazılmaması, bir kısmının Afrika Kupası’nda uzun süre olması, bizimle ilgili karşılaşmanın sonucunu belirleyen alt nedenler oldu. Rakibimize bundan sonraki turlarda başarılar diliyorum" ifadesinde bulundu.
İlk maça oranla farklı olarak bir tek Mehmet Ekici’yi kullandıklarını belirten Yanal, "Bugün biraz daha dirençliydik, biraz daha oynamaya çalıştık. Bu turda istediğimiz kadroyla mücadele etseydik rakibimizle daha zorlu bir tur mücadelesi yapabilirdik” dedi.
NAPOLİ CEPHESİ
Napoli Teknik Direktörü Rafael Benitez ise hafta sonu oynayacakları Torino maçını düşünerek iyi bir karşılaşma oynadıklarını ifade ederek, "Pozisyonlara girdik, bazı pozisyonları değerlendiremedik. Rakip kalecinin çok iyi bir karşılaşma çıkardığını düşünüyorum" dedi.
Basın toplantısında Beşiktaş’ın Liverpool’u elediği hatırlatılması üzerine Benitez, “Liverpool için üzüldüm ama Beşiktaş çok iyi bir takım, büyük bir takım. Hak eden kazandı diye düşünüyorum. Bizler için kolay maç olmayacak. Kura çekiminin sonucunu bekleyeceğiz, daha sonra gelecek rakibe göre tedbirlerimizi alacağız” ifadelerini kullandı.
Tecrübeli çalıştırıcı, Beşiktaş taraftarı için ise, “Beşiktaş stadında gördüğüm ortam Avrupa’da gördüklerim arasında en iyilerden bir tanesi, bunun da Beşiktaş’ın turu geçmesinde önemli bir faktör olduğunu düşünüyorum” açıklamasında bulundu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.