Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Trabzonspor, Avrupa yolunda Varşova engelini kayıpsız geçmek istiyor

UEFA Avrupa Ligi L Grubu’ndaki ikinci maçında yarın Polonya ekibi Legia Varşova ile karşılaşacak olan Trabzonspor’da tüm planlar galibiyet üzerine yapıldı. Gruptaki ilk maçında deplasmanda Metalist Kharkiv'i 2-1 yenen bordo mavililer, kendisi...

Haber Giriş Tarihi: 01.10.2014 15:34
Haber Güncellenme Tarihi: 01.10.2014 15:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
UEFA Avrupa Ligi L Grubu’ndaki ikinci maçında yarın Polonya ekibi Legia Varşova ile karşılaşacak olan Trabzonspor’da tüm planlar galibiyet üzerine yapıldı. Gruptaki ilk maçında deplasmanda Metalist Kharkiv'i 2-1 yenen bordo mavililer, kendisi gibi ilk maçını kazanan rakibi Varşova maçını da kazanarak gruptan çıkma yolunda önemli bir adım atmak istiyor.

Trabzonspor, bu önemli müsabakanın hazırlıklarını akşam saatlerinde yapacağı antrenmanla tamamlayacak. Bordo mavililerde, sakatlıkları devam eden Mustafa Yumlu, Aykut Demir, Özer Hurmacı ve Deniz Yılza kadroda yer almayacak. Uzun süren sakatlığının ardından takımla çalışmalara başlayan Jose Bosingwa’nın ise yarınki maçta sahada olması bekleniyor. Kasımpaşa maçında kadroya alınmayan Constant ve Yabatere’nin da 18 kişilik kadroda olacağı öğrenildi. Constant’ın ilk 11’de sahaya çıkmasına kesin gözüyle bakılırken, idman eksikliği bulunan Yatabare’nin ise yedek soyunması bekleniyor.

Hüseyin Avni Aker Stadı'nda 20.00'de başlayacak karşılaşmayı Macaristan Futbol Federasyonu'ndan Viktor Kassai yönetecek. György Ring ve Vencel Toth'un yardımcı hakem olarak görev alacağı müsabakanın dördüncü hakemi ise Robert Kispal olacak. Müsabakada Tamás Bognar ve Mihaly Fabian de ilave yardımcı hakem olarak görev yapacak.

Trabzonspor’un maça şu muhtemel 11’le çıkması bekleniyor: Onur, Bosingwa (Zeki Yavru), Belkalem, Papadopoulos, Musa, Medjani, Yusuf, Mehmet Ekici, Constant, Waris, Cardozo.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.