Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Trabzonsor, Fenerbahçe Maçı Hazırlıklarını Sürdürdü

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig’in 30. haftasında sahasında konuk edeceği Fenerbahçe maçı hazırlıklarını sürdürdü. Bordo-mavililerin zorlu maç öncesi savunma bölgesinde önemli eksikleri bulunuyor.Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde, Teknik...

Haber Giriş Tarihi: 21.04.2016 15:37
Haber Güncellenme Tarihi: 21.04.2016 15:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Trabzonsor, Fenerbahçe Maçı Hazırlıklarını Sürdürdü
Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig’in 30. haftasında sahasında konuk edeceği Fenerbahçe maçı hazırlıklarını sürdürdü. Bordo-mavililerin zorlu maç öncesi savunma bölgesinde önemli eksikleri bulunuyor.
Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde, Teknik Direktör Hami Mandıralı yönetiminde basına ve taraftara kapalı olarak yapılan antrenmana salonda çalışan Cavanda katılmazken, Akakpo ise koşu yaptı.
SAVUNMADA ÖNEMLİ EKSİKLER VAR
Trabzonspor, ezeli rakibi Fenerbahçe ile oynayacağı zorlu karşılaşma öncesi savunma bölgesinde ciddi eksikler yaşıyor. Mustafa Yumlu’nun sarı kart cezası nedeniyle karşılaşmada forma giyemeyecek olması Akakpo ve Cavanda’nın ise sakatlıklarının geçmemesi teknik heyeti savunma bölgesinde sıkıntıya soktu. Cavanda ve Akakpo’nun durumlarının ise maç günü netlik kazanacağı öğrenildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.