Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Trabzonlu Herkül Dünya Üçüncüsü

Vücut Geliştirme Şampiyonu Trabzonlu sporcu Alper Bayrak, Wabba’da Dünya Üçüncüsü oldu.İtalya’nın Venedik şehrinde yapılan ve 700 sporcunun katıldığı Wabba 2016 Dünya Vücut Geliştirme Şampiyonası’nda 72 kilogram klasik body kategorisinde...

Haber Giriş Tarihi: 12.06.2016 14:32
Haber Güncellenme Tarihi: 12.06.2016 14:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Vücut Geliştirme Şampiyonu Trabzonlu sporcu Alper Bayrak, Wabba’da Dünya Üçüncüsü oldu.
İtalya’nın Venedik şehrinde yapılan ve 700 sporcunun katıldığı Wabba 2016 Dünya Vücut Geliştirme Şampiyonası’nda 72 kilogram klasik body kategorisinde Türkiye’yi 36 yaşındaki Trabzonlu sporcu Alper Bayrak temsil etti.
Bayrak, 72 kiloda Alman ve İtalyan rakiplerinin ardından dünya üçüncüsü olarak Türk bayrağını göndere çektirdi.
İtalya’da Türk bayrağını dalgalandıran Bayrak, “Çok mutluyum. Türkiye’yi layıkıyla temsil ettiğime inanıyorum. 20 yıldır vücut geliştirme sporu yapıyorum. Bu yarışmaya 7 aydır katı bir diyet programı ile ciddi şekilde hazırlandım ve zor bir süreçten geçtim. Çok kilo düştüm 84 kilo idim ve 72 kiloda girdiğim kategoride zorlu rakipleri karşısında diyetim ve özel antrenman metodlarım ile iyi bir derece elde ettim.1998 yılından beri yarışıyorum Türkiye şampiyonluklarım var milli sporcuyum. Bu spor çok maliyetli o yüzden 2005 yıldan beri yarışmalara katılamıyordum. Şu an Ramada Trabzon otelinde fitnes ve spa müdürü olarak görev yapıyorum. Patronlarımın ve sevenlerimin desteği sayesinde yarışmalara tekrar geri dönme kararı aldım. İyi bir sponsor bulursam dünya şampiyonluğunu Trabzon’a getirmek istiyorum. Bu kupayı şehitlerimize armağan ediyorum” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.