Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Trabzon’a Olimpiyat Akını

Trabzon’da gerçekleştirilecek olan GYMNASİADE 2016 için Türkiye ve dünyanın değişik ülkelerinden sporcular akın akın Trabzon’a gelmeye başladı.Olimpiyat köyünde konaklayacak olan sporcuları Okul Sporları Federasyon Başkanı Ömür Fatih...

Haber Giriş Tarihi: 08.07.2016 16:04
Haber Güncellenme Tarihi: 08.07.2016 16:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Trabzon’a Olimpiyat Akını
Trabzon’da gerçekleştirilecek olan GYMNASİADE 2016 için Türkiye ve dünyanın değişik ülkelerinden sporcular akın akın Trabzon’a gelmeye başladı.
Olimpiyat köyünde konaklayacak olan sporcuları Okul Sporları Federasyon Başkanı Ömür Fatih Karakullukçu ile Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Birdal Öztürk ağırladı.
Dünya Güreş Şampiyonu Trabzonlu Selçuk Çebi’de Olimpiyat Köyünü ziyaret ederek tüm sporculara başarılar dileyip "Trabzon’a hoş geldiniz" dedi.
Olimpiyat köyündeki yemekleri ilk olarak kendisi test eden Federasyon Başkanı Karakullukçu, "Sporcularımızın konaklayacağı Olimpiyat Köyü’nde tüm hazırlıklarımız tamam. Yemekleri ilk biz test ettik. Sporcularımızda çok beğendi. Özel diyetisyenlerce kontrol edilen yemeklerimiz günde 3 öğün olmak üzere gelen tüm öğrencilerimize sunulacaktır. Organizasyon anlamında hiçbir eksiğimiz yok, Sayın Bakanlarımız, Spor Bakanımız Akif Çağatay Kılıç, Calışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Süleyman Soylu, Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoglu, Trabzon Valimiz Yüksel Yavuz ve şehrin tüm dinamikleri ile milletvekillerimiz bu büyük organizasyona tam destek vererek Trabzon’un bu işe ne kadar hakim ve deneyimli olduğunu bir kez daha gösterdiler. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
OLİMPİYAT YÜRÜYÜŞÜNE BEKLİYORUZ
Başkan Karakullukçu, “Artık yavaş yavaş şehir olimpiyata ısındı, Pazar günü Trabzon Valiliği önünden saat 18.00’da başlatacağımız, ülkemizin ve şehrimizin önde gelen yöneticileri, sporcularımız ve Trabzon halkının katılacağı büyük yürüyüş ile Olimpiyat fitilini ateşleyeceğiz. Tüm halkımızı 10 Temmuz Pazar günü gerçekleştireceğimiz olimpiyat yürüyüşü ile 12 Temmuz Salı Günü Hayri Gür Spor Salonu’nda gerçekleştireceğimiz açılış törenimize bekliyoruz" diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.