Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Torku Konyaspor, Kibong Mbamba’nın Sözleşmesini Uzattı

İç Transfer Çalişmalarini Sürdüren Torku Konyaspor Yapılan Görüşmelerde Anlaşma Sağlanan 27 Yaşındaki Kamerunlu Oyuncu Marc Kibong Mbamba'nın Sözleşmesini 1 Yılı Opsiyonlu Olmak Üzere 1+1 Yıllık Olarak Yeniledi.

Haber Giriş Tarihi: 01.04.2016 15:42
Haber Güncellenme Tarihi: 01.04.2016 15:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Torku Konyaspor, Kibong Mbamba’nın Sözleşmesini Uzattı
İç transfer çalışmalarını sürdüren Torku Konyaspor yapılan görüşmelerde anlaşma sağlanan 27 yaşındaki Kamerunlu oyuncu Marc Kibong Mbamba’nın sözleşmesini 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 1+1 yıllık olarak yeniledi.
Kayacık Tesisleri’nde gerçekleşen imza töreninde Başkan Yardımcısı Mustafa Oral, Futbol Şube Sorumlusu Ömer Korkmaz ve Genel Menajer Önder Sami Güven hazır bulundu. Takımın istikrarı yakalamasında kadronun korunmasının başlıca etkenlerden biri olduğunu ifade eden Başkan Yardımcısı Mustafa Oral, "Teknik heyetimizin de isteği doğrultusunda yola devam edilmesi istenen oyuncularımızla anlaşmaları sağlayarak sözleşmelerini yenilemeye devam ediyoruz. Kibong Mbamba ile de anlaştık ve sözleşmesini 1+1 yıl olarak uzattık. Her iki tarafa da hayırlı olsun. İnşallah sözleşme süresi içerisinde o takımımıza faydalı olacak, takımımızda kendisinden başarı noktasında en iyi performansı alacaktır. Buna inanıyoruz" dedi.
Torku Konyaspor’da 3. sezonunu tamamladığını ve bu sezon birlik beraberliğin getirdiği çok iyi bir aile ortamı yakalayıp lig üçüncülüğünü elde ettiklerini belirten Marc Kibong Mbamba, "Konyaspor’da kaldığım için çok mutluyum. Bu yeni anlaşma iki tarafa da hayırlı olsun. Bu sezon çok iyi bir hava yakaladık ve iyi bir çıkışımız var. Bu çıkışımızın sonu inşallah Avrupa kupalarına giderek olacak. Biz de yeni sezonda hem ligde hem de Avrupa’da Konyaspor’u en iyi şekilde temsil ederiz. Bu güzel ve başarılı ailenin bir bireyi olarak mücadeleme devam edeceğim için kendimi mutlu ve şanslı hissediyorum" diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.