Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Torku Konyaspor Fenerbahçe’yi Dize Getirdi

Aykut Kocaman Fenerbahçe Karşısında Alınan Galibiyetle Ligi 3. Bitirme Adına Önemli Bir Adım Attıklarını Söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 09.04.2016 22:56
Haber Güncellenme Tarihi: 09.04.2016 22:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Torku Konyaspor Fenerbahçe’yi Dize Getirdi
Torku Konyaspor, Spor Toto Süper Lig’in 28. haftasında sahasında Fenerbahçe’yi 2-1 mağlup etti.
Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Torku Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, maçın başında buldukları golün kendi ritimlerini bozduğunu söyleyerek, “İlk yarı boyunca skoru koruma hali oldu. Fenerbahçe eğer bu maçı kazansaydı şampiyonluk yolunda güçlü bir rüzgar alacaktı arkasına. Fenerbahçe oyunu tamamen sahamıza yıktı, oyun kontrolünü yitirdik cılız çıkışlarımız oldu. İlk yarının sonunda da golü de yeyince demoralize olduk. Devre arasında soyunma odasında oyuncular demoralize vaziyetteydi. İkinci yarıda yapmamız gereken biraz daha topa sahip olmak, rakibi endi kalesine itmemiz gerekiyordu, biraz daha topu tutmamız gerekiyordu. 60-65’den sonra iki takım arasında fizik gücü farkı ortaya çıktı, Fenerbahçe kalesine daha rahat gitmeye başladık. 6 haftalık periyot daha var. Ligi 3. bitirme anlamında güçlü bir adım attık, ama bu adıma daha güç verecek şekilde sokmak lazım” dedi.
Maç öncesi sosyal medyada “Torku Konyaspor maçı Fenerbahçe için kolay geçecek” yorumlarının sorulması üzerine Kocaman, “Bu hastalıklı bir durum. Bunlar saçmalık” diye konuştu.
Statta Şampiyonlar Ligi müziğinin çalındığını, ikincilik hedefinin olup olmadığı yönündeki soruya ise Kocaman, “Kişiler ve gruplar en büyük hatalarını oldum dediği anlarda yapıyorlar. Bu hatayı yapmamız gerekiyor. Güç tartısını yapmaya çalışıyorum. Çok fazla uçmamak lazım ayakların yere basmasında fayda var” ifadelerini kullandı.
Cüneyt Çakır’ın yönetimiyle ilgili olarak da Kocaman, “Ben hakemlerin beden diline bakıyorum. Bizim ilk golde bir takım şeyler söylenebilir. Bizim lehimize de aleyhimize de hatalar yaptı. Ama Cüneyt Çakır’ın vücut dili oyuna hakim bir hakem gibiydi” şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.