Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Torku Konyaspor - Fenerbahçe Maçının Ardından

Torku Konyaspor Kulüp Başkanı Ahmet Şan, Fenerbahçe karşısında alınan 2-1’lik galibiyetin ardından “Rüya gibi bir gündü” dedi.Maç sonu basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Torku Konyaspor Kulüp Başkanı Ahmet Şan, iki takımın...

Haber Giriş Tarihi: 09.04.2016 23:52
Haber Güncellenme Tarihi: 09.04.2016 23:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Torku Konyaspor Kulüp Başkanı Ahmet Şan, Fenerbahçe karşısında alınan 2-1’lik galibiyetin ardından “Rüya gibi bir gündü” dedi.
Maç sonu basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Torku Konyaspor Kulüp Başkanı Ahmet Şan, iki takımın da sahada iyi mücadele ettiğini söyleyerek, “Bugün rüya gibi bir gündü. Bu güzel geceyi bize yaşatan futbolcularımıza teşekkür ediyorum. Aldığımız üçüncülük sırasını kimseye kaptırmak niyetinde değiliz. Geriye kalan 6 haftada da buna benzer skorlar almaya devam edeceğiz” dedi.
Sosyal medyada Aykut Kocaman ile ilgili yapılan yorumlar ve kaleci Serkan Kırıntılı’nın yediği golle alakalı bir soruya Başkan Şan, “Saha dışındaki söylemlerle bizim hiçbir alakamız yok. Bunların asparagas ve dedikodu olduğuna inanıyorum” diye konuştu.
Fenerbahçeli futbolcu Volkan Şen’in sahadaki davranışlarına da değinen Şen, "Volkan daha önce de Bursaspor’da da bu gibi eylemler içine girmişti. Bu taraftarı tahrik etmese daha iyi olacaktı. Çünkü taraftarımız saha olaylarından dolayı iki yıldır ceza almıyor" şeklinde konuştu.
Başkan Şan ayrıca takımın yüzüncü yılında şampiyonluk hedeflediklerini söyledi.
Torku Konyasporlu futbolcu Selim Ay çok anlamlı bir üç puan aldıklarını dile getirerek, “Hafta içinde bu maça çok iyi hazırlandık. İzleyicilere, sahada birlik ve beraberlik içinde oynayan bir takım gösterdiğimizi umuyorum. Taraftarımız da her maçta olduğu gibi yine bizi en iyi şekilde destekledi” ifadelerini kullandı.
Takımının galibiyet golünü kaydeden Ali Çamdalı ise galibiyeti taraftara armağan ettiklerini dile getirdi. Spor Toto Süper Lig’in örnek taraftarının Konyaspor taraftarı olduğuna dikkati çeken Çamdalı, "Bu maçtan galip ayrılacağımıza inanmıştık. Emin adımlarla yolumuza devam ediyoruz. Bu üçüncülüğü de kimseye vermek istemiyoruz. Genen hafta yine yine spekülasyonlar vardı, bunlardan da bir an önce vazgeçilmesi lazım. Fenerbahçe’nin şampiyonluk yolunda önemli bir virajı geçemediğini düşünüyorum” açıklamasında bulundu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.