Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Torku Konyaspor: 1 - Beşiktaş: 2

Stat: Konya Torku ArenaHakemler: Halis Özkahya, Mehmet Cem Satman, Erdinç SezertamTorku Konyaspor: Vid Belec, Ali Turan (Dk. 69 Benjamin Fuchs), Mehmet Güven (Dk. 71 Recep Aydın), Ömer Ali Şahiner (Dk. 69 Gabriel Torje), Ali Çamdalı, Djalma Campos,...

Haber Giriş Tarihi: 28.12.2014 21:02
Haber Güncellenme Tarihi: 28.12.2014 21:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Torku Konyaspor: 1 - Beşiktaş: 2
Stat: Konya Torku Arena
Hakemler: Halis Özkahya, Mehmet Cem Satman, Erdinç Sezertam
Torku Konyaspor: Vid Belec, Ali Turan (Dk. 69 Benjamin Fuchs), Mehmet Güven (Dk. 71 Recep Aydın), Ömer Ali Şahiner (Dk. 69 Gabriel Torje), Ali Çamdalı, Djalma Campos, Elvis Kokalovic, Selim Ay, Mehmet Uslu, Uğur İnceman, Hasan Salih Kabze
Beşiktaş: Tolga Zengin, İsmail Köybaşı (Dk. 61 Ramon Motta), Serdar Kurtuluş, Ersan Adem Gülüm, Pedro Franco, Gökhan Töre, Jose Sosa (Dk. 76 Kerim Frei), Atiba Hutchınson, Olcay Şahan, Veli Kavlak, Demba Ba (Dk. 71 Cenk Tosun)
Goller: Dk. 19 Gökhan Töre, Dk. 58 Jose Sosa (Beşiktaş), Dk. 85 Hasan Kabze (penaltı) (Torku Konyaspor)
Kırmızı kart: Dk. 84 Atiba Hutchınson (Beşiktaş)
Sarı kart: Dk. 50 İsmail Köybaşı (Beşiktaş)

Süper Lig Süleyman Seba Sezonu'nun 15. hafta mücadelesinde Beşiktaş, konuk olduğu Torku Konyaspor'u Gökhan Töre ve Jose Sosa'nın golleriyle 2-1 mağlup ederek liderliğini korudu. Torku Konyaspor'un tek golünü ise penaltıdan Hasan Kabze kaydetti.

Konya Torku Arena Stadı'nda oynanan ve hakem Halis Özkahya'nın düdük çaldığı maçta Beşiktan'ın gollerini 19. dakikada Gökhan Töre ve 58. dakikada da Jose Sosa attı. Torku Konyaspor'un tek golünü ise 85. dakikada penaltıdan Hasan Kabze kaydetti.

Beşiktaş'ta Atiba Hutchınson 84. dakikada gördüğü ikinci sarı ve ardından gelen kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

Bu sonuçla Beşiktaş puanını 35'e çıkararak liderliğini sürdürürken, Torku Konyaspor ise 16 puanda kaldı.

55. dakikada gelişen Torku Konyaspor atağında Djalma Campos ceza sahası dışından kaleyi hafif çaprazdan gören açıdan sert vurdu, ancak meşin yuvarlak direğin yanından geçerek yan ağlarda kaldı.

56. dakikada Torku Konyaspor beraberlik golüne çok yaklaştı. Bu dakikada ceza sahası dışında kaleyi tam cepheden gören açıdan Hasan Kabze'nin pasında topun gelişine sert vuran Mehmet Güven'in şutunda meşin yuvarlağa kaleci Tolga Zengin parmaklarının ucuyla dokundu top üst direkten oyun alanına döndü.

58. dakikada Beşiktaş Jose Sosa'nın golüyle farkı ikiye çıkardı. Bu dakikada ceza sahası içerisinde Torku Konyaspor defansından seken top Olcay Şahan'da kaldı. Olcay Şahan bekletmeden hemen yanındaki Jose Sosa'ya kafa pasıyla topu aktardı, Jose Sosa da ceza yayı içerisinde topla buluşur buluşmaz sağ ayağı ile gelişine çok sert ve düzgün vurarak topu ağlara gönderdi: 0 - 2.

82. dakikada Torku Konyaspor penaltı kazandı. Bu dakikada Serdar Kurtuluş'un ceza sahası içinde Gabriel Torje'ye yaptığı harekette hakem Halis Özkahya penaltı noktasını gösterdi. Atış esnasında ceza sahası çizgisine basan Atiba Hutchınson hakemin uyarısına itibar etmeyince ikinci sarı ve ardından da kırmızı kart görerek oyun ayanı dışına çıktı.

85. dakikada Torku Konyaspor farkı bire indirdi. 82. dakikada kazanılan penaltı atışı kırmızı kart ve uzun tartışmaların ardından kullanıldı ve Hasan Kabze meşin yuvarlağı ağlara gönderer skoru 1-2'ye getirdi.

86. dakikada hızlı gelişen Torku Konyaspor atağında sol kanatta topla buluşan Mehmet Uslu yerden pasını altıpas önündeki Recep Aydın'a aktardı. Recep Aydın da topun gelişine sağ ayağı ile plase bir vuruş yaptı ancak kaleci Tolga Zengin topu kontrol ederek gole izin vermedi.

88. dakikada Beşiktaş'tan Gökhan Töre kendi sürüklediği atakta topla ceza sahasına girdi, sert ve düzgün vuruşunda kaleci Vid Belec topu yumruklayarak gole izin vermedi. Dönen topu defans uzaklaştırdı.

90+1. dakikada sağ kanatta son çizgide topa sahip olan Benjamin Fuchs ceza sahası önüne topu çıkardı. O noktada Hasan Kabze rövaşata vuruşunu denedi, ancak top altıpas üzerinde bulunan Recep Aydın'a geldi. Bu oyuncunun topla buluşur buluşmaz yakın mesafeden yaptığı kafa vuruşunda meşin yuvarlak kaleci Tolga Zengin'in ellerinde kaldı.

Karşılaşma da Beşiktaş'ın 2-1 üstünlüğünde sona erdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.