Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Toraman: “Beşiktaş Açık Ara Şampiyon Olur”

Eski milli futbolcu İbrahim Toraman, Beşiktaş’ın açık ara şampiyon olacağını söyledi.Eski milli futbolcu ve yorumcu İbrahim Toraman, Bağcılar Belediyesi tarafından Barbaros Anadolu Lisesi’nde düzenlenen söyleşide açıklamalarda bulundu....

Haber Giriş Tarihi: 11.02.2016 09:17
Haber Güncellenme Tarihi: 11.02.2016 09:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Eski milli futbolcu İbrahim Toraman, Beşiktaş’ın açık ara şampiyon olacağını söyledi.
Eski milli futbolcu ve yorumcu İbrahim Toraman, Bağcılar Belediyesi tarafından Barbaros Anadolu Lisesi’nde düzenlenen söyleşide açıklamalarda bulundu. Moderatörlüğünü Spor Spikeri Yasin Dallı’nın yaptığı söyleşide öğrencilere samimi açıklamalarda bulunan Beşiktaş’ın eski kaptanı, bir sıkıntı veya bir sakatlık olmazsa Beşiktaş’ın açık ara şampiyon olacağını söyleyerek, “Saha içine baktığımız zaman Beşiktaş bit tarafta, öbür takımlar bir tarafta bence. Arada o kadar fark var” dedi.
“OĞUZHAN GERÇEK BİR 10 NUMARA”
Beşiktaş’ın ‘Feda’ yılında Oğuzhan ve Olcay ile arasında geçen bir hikayeyi de öğrencilerle paylaşan Toraman, Beşiktaş’ın genç yıldızı Oğuzhan’ın gerçek bir 10 numara olduğunu dile getirerek, “Feda yılıydı. Kamplar bitti, 10 numarayı kim giyecek konusu vardı. Oğuzhan ve Olcay istiyor 10 numaralı formayı ve birbirleri arasında tartışıyorlar. Baktığımız zaman Olcay daha oynamaya yakın, daha oynayacak gibi olduğu için o an ’10 numarayı sen giy’ dedik. Ama şuan saha içerisine baktığımız zaman Oğuzhan’ın gelişimi ve gösterdiği yetenekler gerçek bir 10 numara gibi” açıklamalarında bulundu.
“GOMEZ BİR NUMARA”
Beşiktaş’ın eski kaptanı ayrıca, Fenerbahçe’nin Hollandalı yıldızı Robin van Persie’yi beğendiğini ancak Beşiktaş’ın yıldızı Mario Gomez’in bir numara olduğunu dile getirdi.
BEŞİKTAŞ’IN DEFANSINI DEĞERLENDİRDİ
Beşiktaş’ta Ersan’ın Çin’e transferi ve Rhodolfo’nun da sezonu kapatmasını da değerlendiren Toraman, “Sıkıntı olur tabii ki. Rhodolfo’nun sakatlığı hiç hesapta yoktu. Sezonu kapattı artık. Ama Allah’tan 2 tane oyuncu aldılar Alexis ve Delgado. İyi oyuncular. İlk maçlarında fena değillerdi. Tabii ki bir adaptasyon süreci yaşayacaklardır. O bölge için alternatif oyuncular da var. Orada Atiba’yı kullanabilir, Necip’i kullanabilir, zaman zaman Tosic’i kullanabilir” şeklinde konuştu.
“EZE EZE KAZANIP ŞAMPİYON OLACAKTI”
Fenerbahçeli bir öğrencinin, 2009-2010 sezonunun son maçında siyah-beyazlıların Bursaspor’a yenilmesinin ardından kaçan şampiyonluğun kendilerini çok üzdüğünü söylemesi üzerine Toraman, “O durum Fenerbahçelilerin tez canlılığıydı. Bir bakın maç bitti mi yani. Aynı ülke içerisinde yaşıyoruz sonuçta. Bizim son maçımızdı. Fenerbahçe, Trabzonspor’u yenmiş olsa şampiyon olacaktı. Bir kere büyük takımlar, başka takımların yardımı veya dokunuşu ile şampiyon olmaması lazım. Büyük takım kendi sahasında rakibi ile oynuyor mu, eze eze kazanıp şampiyon olacaktı. Fenerbahçe bunu yapabilirdi. Sayısız pozisyona girdi” ifadelerini kullandı.
“HEM FENERBAHÇE’DEN HEM DE GALATASARAY’DAN TEKLİFLER ALDIM”
O dönemlerdeki transfer teklifleri hakkında da açıklamalarda bulunan eski milli futbolcu, “O dönemde hem Fenerbahçe’den ve Galatasaray’dan, hem de Avrupa’dan teklifler aldım ama hiçbir zaman değerlendirmedim. Çünkü çok seviliyordum, sevildiğim bir camiaydı. Amacım orada futbolu bırakmaktı” dedi.
Söyleşi sonrası İbrahim Toraman, gençlerle fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.