Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Topçu: “Gol Ve Kırmızı Kart Oyunun Şeklini Değiştirdi”

Gaziantespor Teknik Direktörü Mutlu Topçu, “İlk 20 dakikada 2-0 geriye düştük daha sonra duran toptan kazandığımız gol bizi umutlandırdı. Daha sonraki gol ve kırmızı kart oyunun şeklini değiştirdi” dedi.Ligin 29. haftasında Medipol...

Haber Giriş Tarihi: 17.04.2016 16:12
Haber Güncellenme Tarihi: 17.04.2016 16:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gaziantespor Teknik Direktörü Mutlu Topçu, “İlk 20 dakikada 2-0 geriye düştük daha sonra duran toptan kazandığımız gol bizi umutlandırdı. Daha sonraki gol ve kırmızı kart oyunun şeklini değiştirdi” dedi.
Ligin 29. haftasında Medipol Başakşehir’in Gaziantepspor’u 4-1’lik skorla mağlup etiği maçın ardından Mutlu Topçu müsabakayı değerlendirdi.
Dünkü sonuçlardan sonra buradan alacakları puanların kendilerini rahatlatacağını ifade eden Topçu, “İyi başlamadık. İlk 20 dakikada 2-0 geriye düştük daha sonra duran toptan kazandığımız gol bizi umutlandırdı. Daha sonraki gol ve kırmızı kart oyunun şeklini değiştirdi. Deplasmanda 10 kişi olunca senaryo farklı bir hal aldı. Gelinen noktada 2 penaltı bir de duran topla mağlup olduk ama bizim 5 önümüzde 5 maç var ve oyunu daha çok ciddiye almak zorundayız” açıklamalarında bulundu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.