Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tolunay Kafkas: Aldığımız 3 puan altın değerinde

Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, Mersin İdmanyurdu karşısında aldıkları 3 puanın altın değerinde olduğunu belirtti. Kafkas, 2-1 kazandıkları Mersin İdmanyurdu maçı sonrası yaptığı açıklamada, sahada ilk 45 dakika oldukça...

Haber Giriş Tarihi: 30.08.2015 01:05
Haber Güncellenme Tarihi: 30.08.2015 01:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, Mersin İdmanyurdu karşısında aldıkları 3 puanın altın değerinde olduğunu belirtti.

Kafkas, 2-1 kazandıkları Mersin İdmanyurdu maçı sonrası yaptığı açıklamada, sahada ilk 45 dakika oldukça dengeli bir oyun olduğunu ifade etti. Nakoulma ve Welliton'a önlem almaya çalıştıklarını ve ilk devre başarılı da olduklarını anlatan Kafkas, "Top bizde iken hızlı hücum etmek bizim oyun anlayışımızdan bir tanesi, zaman zaman bunu başardık. Biseswar ve Ömer ile yakaladığımız pozisyonları değerlendiremedik. Duran top zaafımız var. Geçen hafta da duran toptan gol yedik bu hafta da" şeklinde konuştu.

Oyuncuları verdikleri mücadele nedeniyle kutlayan Kafkas, şöyle devam etti: "İyi bir mücadele verdik. Özellikle Mersin İdmanyurdu takımı geçen sezon yılın flaş takımlarından. İyi takımlarından bir tanesi idi. Aynı özelliklerini devam ettiriyorlar. Bizim için alınan 3 puan altın değerinde. Çok mutluyuz. Performanslarından dolayı oyuncularımı kutluyorum." Kafkas, maçın kırılma anının Ömer'in geri pası iyi yakalayarak ilk golü bulması olduğunu söyledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.