Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tolgay Arslan: "İnşallah hep beraber güzel günler yaşarız"

Beşiktaş futbolcusu Tolgay Arslan, takım olarak birkaç şampiyonluk yaşamak istediklerini belirterek, "İnşallah hep beraber güzel günler yaşarız" dedi.Siyah-beyazlıların genç futbolcusu Tolgay Arslan, Avusturya kampında BJK TV’ye açıklamalarda...

Haber Giriş Tarihi: 29.07.2016 15:19
Haber Güncellenme Tarihi: 29.07.2016 15:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Beşiktaş futbolcusu Tolgay Arslan, takım olarak birkaç şampiyonluk yaşamak istediklerini belirterek, "İnşallah hep beraber güzel günler yaşarız" dedi.
Siyah-beyazlıların genç futbolcusu Tolgay Arslan, Avusturya kampında BJK TV’ye açıklamalarda bulundu.
"Hep forma için savaşıyorum"
Kendini şu an çok iyi hissettiğini belirten Arslan, "Beşiktaş’a yine böyle bir sakatlıkla gelmiştim. Böyle bir sakatlık mental olarak seni daha güçlü yapıyor. Ama ben artık önüme bakıyorum. Sakatlığı geçirdim. Allah’a şükür iyi atlattım. Geçen sene bir sakatlık geçirdim. Şu ana kadar hep forma giyiyordum, hep forma için savaşıyordum. Bu sene de inşallah savaşacağım. O yüzden her gün sahada hırsımı ve yeteneğimi gösteriyorum" dedi.
"Vodafone Arena’da inanılmaz bir atmosfer var"
Vodafone Arena’da inanılmaz bir atmosfer olduğunu vurgulayan siyah-beyazlı futbolcu, "İlk maçımızı Alanyaspor ile oynayacağız. Stat yine dolsun, taraftarımız bizi yine desteklesin. Bizim taraftarımız inanılmaz. Puanımızı alalım, hep beraber eğlenelim" diye konuştu.
"Takımdaki herkesle iyi anlaşıyorum"
Takımdaki herkesle iyi anlaştığını söyleyen Arslan, "Kerim ile aramız çok iyi. Sakatlık geçirdiğimde onunla çok konuşmuştuk. Olcay ağabey, Oğuzhan, Necip ve Ömer ağabey ile ama herkesle aram iyi" ifadelerini kullandı.
"Quaresma inanılmaz iyi bir insan"
Quaresma inanılmaz iyi bir insan olduğunu belirten Arslan, "Aramız çok iyi, çok şakalaşıyoruz. Çok iyi kalpli bir insan. Hep yardım etmeye çalışıyor. Sadece futbol değil, başka bir problem olsun onunla konuşabilirsiniz. Hep yüzü gülüyor. Sabah idmana geldiğimizde dolaba vuruyor, bağırıyor herkesi uyandırıyor. Takım da onu çok seviyor" dedi.
"İnşallah takım olarak birkaç şampiyonluk daha yaşarız"
Avrupa Futbol Şampiyonası finalini heyecanla izlediğini hatırlatan Arslan, "Sanki kendim bile oynadığımı hissettim, sanki o kupayı ben kaldırdım. Kendimi öyle hissettim Ricardo’yu görünce. İnşallah takım olarak birkaç şampiyonluk daha yaşarız" ifadelerini kullandı.
"En büyük hayalim Şampiyonlar Ligi’nde oynamaktı"
Küçükken en büyük hayalinin UEFA Şampiyonlar Ligi’nde oynamak olduğunu söyleyen Arslan, "Onu da inşallah bu sene yaparım. İnşallah Türkiye’de çok şampiyonluk kupası kaldırırım. 10 sene sonra kupalarımı çocuklarıma göstermek istiyorum" dedi.
"İdolüm Zidane"
Küçüklükten beri idolünün Fransa’nın efsane oyuncusu Zinedine Zidane olduğunu vurgulayan Arslan, "Malesef futbolu bıraktı. Andres Iniesta’yı çok severim. Onu çok izliyorum ve mümkün olduğunca aynı stilde oynamak isterim" ifadelerini kullandı.
Siyah-beyazlı futbolcu Tolgay Arslan, "Öncelikle yeni sezon hayırlı olsun. İnşallah hep beraber güzel günler yaşarız. Siz kendinizi biliyorsunuz inanılmaz bir taraftarsınız ve sizin önünüzde oynamak beni çok gururlandırıyor. Sizi çok seviyorum" diye sözlerini tamamladı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.