Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tolga Gül: "2 ya da 3 oyuncu daha transfer edeceğiz"

Kardemir Karabükspor Futbol Şube Sorumlusu Tolga Gül, transfer çalışmalarının devam ettiğini söyleyerek, "2 ya da 3 oyuncu daha transfer edeceğiz" dedi. Gül ayrıca ligin ilk haftalarında Galatasaray ve Beşiktaş ile deplasmanda oynayacakları...

Haber Giriş Tarihi: 02.08.2016 12:10
Haber Güncellenme Tarihi: 02.08.2016 12:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Tolga Gül: "2 ya da 3 oyuncu daha transfer edeceğiz"
Kardemir Karabükspor Futbol Şube Sorumlusu Tolga Gül, transfer çalışmalarının devam ettiğini söyleyerek, "2 ya da 3 oyuncu daha transfer edeceğiz" dedi. Gül ayrıca ligin ilk haftalarında Galatasaray ve Beşiktaş ile deplasmanda oynayacakları maçları avantaja çevirmelerinin kendi ellerinde olduğunu söyledi.
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor, Hollanda’nın Arnhem bölgesinde gerçekleştirilen 2. etap kampında sabah ve akşam saatlerinde gerçekleştirdiği çift antrenman ile çalışmalarını sürdürdü. Teknik Direktörü Igor Tudor yönetiminde sabah gerçekleştirilen antrenmanda koşu ve pas çalışması yapan futbolcular, akşam antrenmanında ise orta ve şut çalışmasının ardından taktik çalışma gerçekleştirdi.
"2 ya da 3 oyuncu daha transfer edeceğiz"
Sezon öncesi kamp ve transfer çalışmaları hakkında bilgi veren Kardemir Karabükspor Futbol Şube Sorumlusu Tolga Gül, "Henüz transfer çalışmalarını tamamlamadık. Transfer çalışmalarımız devam ediyor. 2 ya da 3 oyuncu daha transfer edeceğiz. Neticesinde lige hazır bir Karabükspor düşünüyoruz. Birinci hafta Galatasaray, üçüncü hafta Beşiktaş deplasmanı zor gibi görünse de bunu avantaja çevirmek bizim elimizde. Öyle ya da böyle Galatasaray, Beşiktaş, Fenerbahçe ve Trabzonspor ile ve diğer takımlarla ama birinci hafta olmuş ama onuncu hafta olmuş Karabükspor oynayacak. Biz bunu avantaja çevirmeye çalışacağız" dedi.
Öte yandan antrenmanı Kardemir Karabükspor Kulüp Başkanı Hikmet Ferudun Tankut, eşi Sevinç Tankut, Kardemir Karabükspor Futbol Şube Sorumlusu Tolga Gül takip etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.