Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tokat’ta Okullarası Gençler Voleybol Grup Müsabakaları

Tokat’ta Okulsporları Gençler Voleybol grup müsabakaları 15 ilden 24 takımın katılımları ile başladı.Gençlik Hizmetleri ve Spor Tokat İl Müdürlüğü koordinesinde 16-19 Mart 2016 tarihleri arasında 15 İlden (İstanbul, Ankara, Samsun,...

Haber Giriş Tarihi: 16.03.2016 14:32
Haber Güncellenme Tarihi: 16.03.2016 14:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Tokat’ta Okullarası Gençler Voleybol Grup Müsabakaları
Tokat’ta Okulsporları Gençler Voleybol grup müsabakaları 15 ilden 24 takımın katılımları ile başladı.
Gençlik Hizmetleri ve Spor Tokat İl Müdürlüğü koordinesinde 16-19 Mart 2016 tarihleri arasında 15 İlden (İstanbul, Ankara, Samsun, Amasya, Ordu, Trabzon, Eskişehir, Çorum, Yozgat, Tunceli, Adana, Malatya, Artvin, Konya, Sivas) 24 takımın katılığı Okulsporları Gençler Voleybol Grup müsabakaları öncesinde seremoni yapıldı.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cemil Çağlar, Şube Müdürleri Ömer Besler, Oktay Düzen, Celal Yurdakul, Tokat ASKF Başkanı Sezai Işkın, Okulsporları İl Temsilcisi Volkan Vural, antrenör, sporcuların katılığı seremoni Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cemil Çağlar, konuşmasına Ankara’da meydana gelen bombalı eylemi lanetleyerek başladı. Çağlar, müsabakaların Hüseyin Akbaş Spor Salonu ile Gazi Osman Paşa Üniversitesi Spor Salonu’nda gerçekleştirileceğini ifade ederek, "Okulsporları faaliyetlerinde yapılan müsabakalar neticesinde sizlerin içerisinden yetenekli sporcularımızın ve geleceğin yıldızlarının çıkacağına eminim. Bu duygu ve düşüncelerle hepinize tekrardan hoş geldiniz diyor, müsabakalarda başarılar diliyorum" dedi.
Yapılan konuşmanın ardından müsabakalar başladı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.