Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tokat’ta Okul Sporları Müsabakaları Sona Erdi

Tokat’ta düzenlenen Okul Sporları Gençler Voleybol Grup Müsabakalarında gruplarını birinci olarak tamamlayarak yarı final vizesi alan takımlar belli oldu.Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde 16-18 Mart 2016 tarihleri arasında...

Haber Giriş Tarihi: 19.03.2016 14:57
Haber Güncellenme Tarihi: 19.03.2016 14:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Tokat’ta Okul Sporları Müsabakaları Sona Erdi
Tokat’ta düzenlenen Okul Sporları Gençler Voleybol Grup Müsabakalarında gruplarını birinci olarak tamamlayarak yarı final vizesi alan takımlar belli oldu.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde 16-18 Mart 2016 tarihleri arasında 12 İlden 24 takımın katılımlarıyla düzenlenen Okul Sporları Gençler Voleybol Grup Müsabakaları yapılan final maçları ile sona erdi. Hüseyin Akbaş Kapalı Spor Salonu ile Gazi Osman Paşa Üniversitesi Spor Salonu’nda yapılan karşılaşmalarda erkeklerde ve kızlarda gruplarını birinci olarak tamamlayarak yarı final vizesi alan takımlar belirlendi. Dereceye giren takımlara ödüllerini Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cemil Çağlar, Şube Müdürleri Celal Yurdakul, İbrahim Tarun, Oktay Düzen, Nafi Demir ve Tokat ASKF Başkanı Sezai Işkın tarafından verildi.
Yarı finalde mücadele edecek olan okul takımları şöyle:
Genç Kızlar A Grubu birincisi Ankara Özel Maya Anadolu Lisesi, B Grubu birincisi Sivas Gazi Anadolu Lisesi, C Grubu birincisi Ordu Cumhuriyet Lisesi. Genç Erkekler A Grubu birincisi Samsun Özel Şahinoğlu Koleji, B Grubu birincisi Ankara Özel İncek Okyanus Anadolu Lisesi, C Grubu birincisi Eskişehir Yunus Emre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.