Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tokat’ta Birimler Arası Voleybol Turnuvası

Bem-Bir-Sen Tokat Şubesi tarafından düzenlenen Tokat Belediyesi Birimler Arası Voleybol Turnuvası final maçı ile sona erdi.Hüseyin Akbaş Spor Salonu’nda yapılan final karşılaşmasına Bem-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Medeni Sevinç ile...

Haber Giriş Tarihi: 07.06.2016 11:56
Haber Güncellenme Tarihi: 07.06.2016 11:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Tokat’ta Birimler Arası Voleybol Turnuvası
Bem-Bir-Sen Tokat Şubesi tarafından düzenlenen Tokat Belediyesi Birimler Arası Voleybol Turnuvası final maçı ile sona erdi.
Hüseyin Akbaş Spor Salonu’nda yapılan final karşılaşmasına Bem-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Medeni Sevinç ile Bem-Bir-Sen Ankara 1 No’lu Şube Başkanı Bayram Elik onur konuğu olarak katıldı. Turnuvanın final mücadelesinde ise Tulumbacılar ile Su İşleri Müdürlüğü takımları karşı karşıya geldi. Karşılaşmayı 3-1 kazanan Tulumbacılar turnuvanın şampiyonu oldu. Turnuva 4.’sü İtfaiye Müdürlüğü’ne kupası ve madalyaları Tokat Belediyesinin emektar memurları Suzi Sarıer ve Mehmet Ali Karaerkek, 3. olan İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ise kupa ve madalyalarını Tokat Bem-Bir-Sen şube yönetiminden aldı. Turnuva 2.’si Su İşleri Müdürlüğü ekibine kupa ve madalyalarını Memur-Sen İl Temsilcisi Suat Mantar ile Kadın Kolları Temsilcisi Şule Ünsal ve ekibi takdim ederken, şampiyon olan tulumbacılar takımı ise madalyalarını ve kupasını Bem-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Medeni Sevinç ile Ankara 1 No’lu Şube Başkanı Bayram Elik takdim etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.