Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tokatspor’da transfer çalışmaları

Tokatspor Kulübünde Düzenlenen Imza Töreninde Tokatspor Kulübü Başkanı Şadi İşeri, Eser Yayla Ile Bir Yıllık Sözleşmeye Imza Attı.

Haber Giriş Tarihi: 15.07.2016 14:22
Haber Güncellenme Tarihi: 15.07.2016 14:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Tokatspor’da transfer çalışmaları
Tokatspor, Ümraniyespor’dan kanat oyuncusu Eser Yayla’yı renklerine bağladı.
Spor Toto 2. Lig takımlarından Keçiörengücü’nden 29 yaşındaki Eren Görür, Pendikspordan Samet Katanalp, İnegölspordan 28 yaşındaki orta saha oyuncusu Erdi Zengin ile sözleşme imzaladıktan sonra Ümraniyespor’dan 32 yaşındaki kanat oyuncusu Eser Yayla’yı da renklerine bağladı.
Tokatspor Kulübü’nde düzenlenen imza töreninde Tokatspor Kulübü Başkanı Şadi İşeri, Eser Yayla ile bir yıllık sözleşmeye imza attı.
Tokatspor Kulübü Basın Sözcüsü Kaya Çakırtaş, transfer çalışmalarına devam ettiklerini kaydetti. Transfer çalışmalarının Nevşehir Avanos’ta yapacakları kampta netlik kazanacağını ifade eden Çakırtaş, Tokatspor takımının ligde iddialı takımlar arasında yer alması için çalışmalarına devam ettiklerini söyledi. Tokatspor Kulübü yönetimi olarak alınan kararla kapalı tribünde kombine biletli taraftar alınacağına dikkat çeken Çakırtaş, “Kapalı tribünde bin adet kombine bilet satmayı hedefliyoruz. Açık tribün içinde kombine satışlarımız devam ediyor. Kapalı tribünde kombine fiyatı bin TL, açık tribün için ise 10 TL olarak belirledik. Sezon içerisinde kapalı tribüne giriş için bilet satmayacağız. Kombine bileti olan kapalıya girebilecek” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.