Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tokatspor Nevşehir kampında

Tokatspor Kulübü Başkanı Şadi İşeri, Tokatspor’un Nevşehir kampına 19 futbolcu ile gittiğini söyledi.Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Tokatspor, 12 gün sürecek olan Nevşehir kampına başladı. Tokatspor’un kamp sürecine...

Haber Giriş Tarihi: 29.07.2016 12:36
Haber Güncellenme Tarihi: 29.07.2016 12:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Tokatspor Nevşehir kampında
Tokatspor Kulübü Başkanı Şadi İşeri, Tokatspor’un Nevşehir kampına 19 futbolcu ile gittiğini söyledi.
Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Tokatspor, 12 gün sürecek olan Nevşehir kampına başladı. Tokatspor’un kamp sürecine sosyal tesislerinde bir hafta önce başladığına dikkat çeken Başkan İşeri, kampa teknik heyetle birlikte 19 futbolcunun gittiğini söyledi. Transfer sürecinin devam ettiğini 3-4 futbolcu daha almayı planladıklarını ifade eden Başkan İşeri, “Genel anlamda ilk 11 ile ilgili kilit isimleri aldık. Sadece yedek oyuncular noktasında birkaç mevki için transfer çalışması yapacağız” dedi.
Kombine bilet satışı hedefi
İki bin kombine bileti hedefinin yarısına ulaştıklarını ifade eden Başkan İşeri, “Tokatspor’un düzenli olarak iddia ve federasyondan 2 milyon TL civarında geliri var. 5 milyon TL’lik borcumuzdan dolayı haciz ve icralar var. O nedenle Tokatspor’a para girdisi yok. Yaklaşık 4 milyon TL olarak belirlediğimiz bütçeyi tabana yaymak, halkı bu işin içine sokmak adına kapalı tribün için 2 bin kombine bilet hedefi koyduk kendimize. Bu hain darbe girişimi olmasa idi şuan bu rakamı yakalamıştık diye tahmin ediyorum. Bin civarında kombine bilet sattık. Birçok iş adamı ve esnaflardan telefonlar alıyoruz. Bugüne kadar Tokatspor’a dokunmamış kişi kombine bileti almak için kendileri arıyor. Firmalar bizi davet ediyor. Ciddi anlamda bu desteğin yayılması ile birlikte Tokatspor bilinirliği yükselmeye başladı. Ben 2 bin hedefini yakalayacağımıza inanıyorum. Kaynak sorunun yarısını kombine bileti ile halletmiş olacağız. Açık tribünle ilgili olarak ta kombine bilet satışlarımız olacak. Bu sene ekonomik sıkıntı yaşamadan kendi bütçemizi karşılayacağımıza inanıyorum” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.