Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tokatspor 3 puana hasret

Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Tokatspor, 10 haftadır galibiyet alamıyor.Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Tokatspor, lige 6 mağlubiyet 4 beraberlikle 17. sırada yer alıyor. 1461 Trabzonspor, Bugsaşspor, Kayseri Erciyespor ve Kırklarerlispor...

Haber Giriş Tarihi: 08.11.2016 14:20
Haber Güncellenme Tarihi: 08.11.2016 14:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Tokatspor 3 puana hasret
Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Tokatspor, 10 haftadır galibiyet alamıyor.
Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Tokatspor, lige 6 mağlubiyet 4 beraberlikle 17. sırada yer alıyor. 1461 Trabzonspor, Bugsaşspor, Kayseri Erciyespor ve Kırklarerlispor takımları ile beraber kalarak 4 puanı hanesine yazdıran Tokatspor, galibiyetle tanışmak istiyor. Deplasmanda Karşıyaka takımı ile karşılaşacak olan Tokatspor, hazırlıklarını tamamlayarak yola çıktı.
Tokatspor Teknik Direktörü Taşkın Güngör, 3 puanla tanışarak yeni bir ateş yakmak istediklerini söyledi. İzmir’de Karşıyaka ile karşılaşacaklarını ifade eden Güngör, “Rakibimizin konumu önemli, büyük bir camia. Ama Tokatspor takımı da artık kendi kalitesini, yüzünü göstermesi gerekiyor. İstediğimiz sonuçların olmaması doğal olarak psikolojik bir baskı oluşturuyor. Onu da sporcularımızın bir noktada aşması gerekiyor. Sporcular bunun bilincinde, sonuca yansırsa önümüzün açılacağına inanıyorum. Mağlup olmadan iki maçtan 4 puan alabilirsek, en önemlisi 3 puanla tanışacağımız hafta bizler için önemli. Umarım bu Karşıyaka maçı olur. Sakat ve cezalı oyuncuların fazla olması bu karşılaşma için büyük bir sıkıntı” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.