Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tofaş’tan Bursaspor’a 900 Bin Dolarlık Destek

Bursaspor Kulübü, Yeni Stadyumu Timsah Arena'nın Tribün İsim Sponsorluğu Konusunda Tofaş İle Anlaşmaya Varıldığını Ve Kuzey Tribünü'nüne 3 Yıl Boyunca 900 Bin Dolarlık Bedelle Tofaş İsminin Verildiğini Duyurdu.

Haber Giriş Tarihi: 16.06.2016 15:15
Haber Güncellenme Tarihi: 16.06.2016 15:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Tofaş’tan Bursaspor’a 900 Bin Dolarlık Destek
Bursaspor Kulübü, yeni stadyumu Timsah Arena’nın tribün isim sponsorluğu konusunda TOFAŞ ile anlaşmaya varıldığını ve Kuzey Tribünü’nüne 3 yıl boyunca 900 bin dolarlık bedelle TOFAŞ isminin verildiğini duyurdu.
TOFAŞ Türk Otomobil Fabrikası A.Ş ile yeşil-beyazlı kulüp arasındaki isim sponsorluğu konusundaki görüşmeler mutlu sonla noktalandı. Bursaspor’un maçlarını oynadığı Timsah Arena’da Kuzey Tribünü’nün kapıları, 3 yıl boyunca toplamda 900 bin dolarlık bedel karşılığında ’TOFAŞ Tribünü’ olarak taraftarlara açılacak.
İsim sponsorluğu ile ilgili sözleşmenin imzalanmasından sonra açıklama yapan TOFAŞ CEO’su Cengiz Eroldu, "Şehrimizin takımını destekleyecek önemli bir sponsorluğa imza attığımız için mutluyuz. TOFAŞ Tribünü’nün Bursaspor’a uğur getirmesini ve Bursaspor’un da başarılarıyla Bursa halkını gururlandırmasını diliyoruz” diye konuştu.
Bursaspor Başkan Ali Ay da, Kuzey Tribünü’ne ismini veren TOFAŞ’ın desteğine teşekkür ederek şöyle konuştu:
"Bursa’nın en önemli markası kuşkusuz Bursaspor’dur. Bursa’nın ve Bursa’dan dünyaya açılan bütün firma ve markaların kulübümüzle işbirliği içinde olduklarını görmek, bu şehrin insanına ve taraftarımıza gurur verir. TOFAŞ’ın Bursaspor’a isim sponsoru olması önemli bir işarettir ve kısa sürede stadın ismini, tribünlerini ve localarını Bursa markalarıyla buluşturacağımıza inanıyorum."
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.