Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

TOFAŞ KONYA’YI BEKLİYOR

Türkiye Basketbol Ligi 17. Hafta Maçında Bursa Ekibi Tofaş, Yarın Saat 17.00'da Bursa Atatürk Spor Salonu'nda Torku Konyaspor'u Ağırlayacak.

Haber Giriş Tarihi: 30.01.2015 19:41
Haber Güncellenme Tarihi: 30.01.2015 19:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
TOFAŞ KONYA’YI BEKLİYOR
Türkiye Basketbol Ligi 17. hafta maçında Bursa ekibi Tofaş, yarın saat 17.00’da Bursa Atatürk Spor Salonu’nda Torku Konyaspor’u ağırlayacak.
Ligin ilk yarısında saha içerisinde istediği sonuçları bir türlü alamayan Tofaş Spor Kulübü, ikinci yarıyla birlikte bu gidişe son vermeyi amaçlıyor. İkinci devrenin ilk maçında deplasmanda NSK Eskişehir Basket’i 80-78 mağlup eden Bursa temsilcisi, ligdeki 5. galibiyetine imza attı. Lige iyi bir başlangıç yapan Torku Konyaspor ligin ilk yarısını 7 galibiyetle kapatan iki takımdan biri konumunda. İkinci devrenin ilk maçında geçen hafta sahasında Trabzonspor MedicalPark’ı konuk eden yeşil-beyazlılar rakibine 92-74 yenilmekten kurtulamadı ve 7 galibiyette kaldı. Bu kritik maçta Murat Biricik, Halil Baldemir ve Mehmet Karabilecen hakem üçlüsü düdük çalacak.
KONUK EKİP ÜSTÜN
Ligde bugüne kadar iki takım arasında oynanan 5 maçın 3’ünü Torku Konyaspor kazanırken, 2 maçtan da Tofaş Spor Kulübü sahadan galibiyetle ayrılan taraf oldu. Ligin ilk yarısında Konya’da oynanan maçı ev sahibi ekip 88-81 kazanmıştı. Kritik maç öncesi istatistiklerine bakıldığı zaman Torku Konyaspor’dan Troy De Vries 22 sayı ortalamasıyla ligin sayı kralı konumunda. Kırmızı-beyazlı ekibin Amerikalı oyun kurucusu Dashaun Wood’sa 18.69 sayı ortalamasıyla takımının en skorer liginse en skorer üçüncü oyuncusu konumunda.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.