Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tofaş 4 Maç Sonra Güldü

Türkiye basketbol Ligi’nin 16. haftasında Tofaş’ı ağırlayan NSK Eskişehir Basket, salondan 80-78 mağlup ayrıldı.Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan NSK Eskişehir Basket Başantrenörü Brad H. Greenberg, maça agresif...

Haber Giriş Tarihi: 24.01.2015 19:35
Haber Güncellenme Tarihi: 24.01.2015 19:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Tofaş 4 Maç Sonra Güldü
Türkiye basketbol Ligi’nin 16. haftasında Tofaş’ı ağırlayan NSK Eskişehir Basket, salondan 80-78 mağlup ayrıldı.
Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan NSK Eskişehir Basket Başantrenörü Brad H. Greenberg, maça agresif başladıklarını belirterek, ilk iki periyotta skor yapmakta sıkıntı yaşadıklarını ifade etti. Greenberg, ilk 8 dakikayı iyi oynadıklarını vurgulayarak, “Ama maalesef kalan dakikalarda skor yapmakta sıkıntı yaşadık. Üçüncü çeyrekte rekabet edemedik. Yeteri kadar sert oynamadık ama 4. çeyrekte kalbimizi gösterdik. Genel olarak bakıldığında ilk yarıdaki defans yeterli değildi. İkinci yarı daha iyiydi. 3 sayılı savunmada biraz zayıftık. İkinci yarıda topu daha iyi koruduk. Zor bir yenilgi ama bundan bir şeyler okumaya çalışacağız. Pazartesi antrenmanda daha iyi çalışacağız” dedi.
NSK Eskişehir Basketli oyuncu James Metecan Birsen ise yenilginin nedeninin birinci yarıdaki oyuna bağlı olduğunu kaydederek, daha fazla çalışıp galibiyet alarak ligde kalmayı hedeflediklerini dile getirdi.
TOFAŞ CEPHESİ
Tofaş Başantrenörü Ilias Zouros, son 4 maçı yenilgiye uğradıklarını hatırlatarak, şöyle konuştu:
“4 maç üstü üste kaybettikten sonra böyle bir maç oynamak çok zordu. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Bu hafta bazı oyuncularımız hastaydı bazıları sakatlık geçirdi ama son çeyrek her şeyi mahvetti. Eskişehir takımını tebrik ediyorum. Sonuna kadar iyi oynadılar. Sonuna kadar mücadele ettiler. İki taraf için de zorlu bir maçtı. Bundan sonraki maçımıza konsantre olacağız.”
Tofaşlı oyuncu Samet Geyik ise son 4 maçlarını şanssız bir şekilde kaybettiklerini belirterek, “İlk maçımızı kazandık, bunu seri hale getirmemiz lazım. Zor bir deplasman, güzel bir galibiyet oldu. Daha da iyi olabilirdi. Önümüzdeki hafta Konya’yı yenip kazanmaya devam etmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.