Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

T.M.Akhisarspor’da Fenerbahçe hazırlıkları başladı

Teleset Mobilya Akhisarspor, Atiker Konyaspor mağlubiyeti ardından konuk edeceği Fenerbahçe maçı hazırlıklarına bugün tam kadro başladı.Yılmaz Atabarut Tesisleri’nde Teknik Direktör Okan Buruk yönetiminde yapılan antrenman düz koşu ile...

Haber Giriş Tarihi: 24.09.2017 21:19
Haber Güncellenme Tarihi: 24.09.2017 21:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
T.M.Akhisarspor’da Fenerbahçe hazırlıkları başladı

Teleset Mobilya Akhisarspor, Atiker Konyaspor mağlubiyeti ardından konuk edeceği Fenerbahçe maçı hazırlıklarına bugün tam kadro başladı.

Yılmaz Atabarut Tesisleri’nde Teknik Direktör Okan Buruk yönetiminde yapılan antrenman düz koşu ile başladı. Ardından 5’e 2 pas ve dar alanda kısa paslaşmasıyla idman sona erdi.

İdman öncesi basın mensuplarına kısa bir açıklama ve ilk kez Konya deplasmanında yeşil-siyahlı formayı giyen Marvin Emnes, artık Konyaspor mağlubiyetini geride bıraktıklarını şimdi Fenerbahçe maçına odaklandıklarını belirterek Teleset Mobilya Akhisarspor’un çok yetenekli futbolcular topluluğundan oluştuğunu ve Fenerbahçe maçında da evinde yenilmezlik serisini sürdüreceklerini belirtti.

Öte Akhisar Belediyespor’da Teknik Direktör Okan Buruk, Bursaspor ve Konyaspor deplasmanında yaşanan forvet sıkıntısının ardından golcü oyunculara uyarılar yaparak daha dikkatli olmalarını istedi. Yeşil-siyahlılar yarın saat 11.00’de Fenerbahçe maçı hazırlıklarını sürdürecek.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.