Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

T.M. Akhisarspor - Ankara Demirspor maçının ardından

Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur rövanş maçında Teleset Mobilya Akhisarspor, sahasında ağırladığı Ankara Demirspor ile 1-1 berabere kaldı. İlk maçı deplasmanda 3-0 kazanan T.M. Akhisarspor, kupada son 16 turuna yükseldi.

Haber Giriş Tarihi: 13.12.2017 17:00
Haber Güncellenme Tarihi: 13.12.2017 17:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/

Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur rövanş maçında Teleset Mobilya Akhisarspor, sahasında ağırladığı Ankara Demirspor ile 1-1 berabere kaldı. İlk maçı deplasmanda 3-0 kazanan T.M. Akhisarspor, kupada son 16 turuna yükseldi.

Maçın ardından her iki takımın teknik sorumluları açıklamalarda bulundu. İlk maçı 3-0 kazanmalarının bu maçın heyecanını biraz daha azalttığını belirten T.M. Akhisarspor Yardımcı Antrenörü İrfan Saraloğlu, kaybetmemeleri gereken bir maç oynadıklarını söyledi. Saraloğlu, “Oyuna kötü başladık. Kendi yaptığımız zincirleme hatadan dolayı bir gol yedik. Onun telafisini yaptık akabinde. İlk yarıyı 1-1 bitirdik. İkinci yarı biraz daha farklı beliyorduk. Daha hareketli olabilirdik. Ligde oynadığımız son Galatasaray maçının darplarını üzerimizden atmaya çalışıyoruz. Bu anlamda oyuncularımın da konsantrasyonu biraz düşüktü. Girdiğimiz ve verdiğimiz pozisyonlar vardı. Rakip 3. Lig takımı olmasına rağmen iyi organize olmuşlardı. İyi pozisyonlara girdiler. Biz de gerektiği gibi savunmaya çalıştık. Maçın berabere bitmesini engelleyebilirdik. Goller bulabilirdik ancak saha şartları çok elverişli de değildi. Psikolojik anlamda da çok iyi olduğumuz söylenemez. Önümüzde 4 gün var. Kayserispor maçına hazırlanacağız. Lig maçı bizim için önemli. 4 günde oynatmadığımız oyunlarla daha toplu bir şekilde çalışıp, lig maçını kazanmaya çalışacağız” dedi.

Ankara Demirspor cephesi

İlk turdan itibaren iyi futbol oynayarak, gidecekleri en uzak noktaya gitmeye çalıştıklarını dile getiren Ankara Demirspor Teknik Direktörü Adnan Şentürk, kupada çok zorlu rakipleri saf dışı bıraktıklarını belirterek, 5. tura kadar yükseldiklerini vurguladı. Bugün iyi bir futbol oynamaya çalıştıklarını aktaran Şentürk, “Bugün iyi oynadık. Hafta sonu oynayacağımız da çok önemli bir müsabaka var. Şimdi ona hazırlanacağız. Akhisarspor’a da başarılar diliyorum. Oyuncularımı da can-ı gönülden kutluyorum. Herkesin övgüsünü alarak, çok pozitif bir oyun sergiledik. Ankara Demirspor’u en iyi şekilde temsil ettiğimizi düşünüyoruz. Bunun gururu içerisindeyiz. Bundan sonra kupada mücadelesini sürdürecek tüm takımlara başarılar diliyoruz” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.