Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

TKBL Federasyon Kupası heyecanı Edremit’te başladı

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi (TKBL) Federasyon Kupası karşılaşmalarının ilk maçında Anadolu Üniversitesi ile Bornova Beckerspor mücadele etti. Karşılaşmayı Bornova Beckerspor 104-34 kazandı.TKBL Federasyon Kupası’nın, Balıkesir’in...

Haber Giriş Tarihi: 27.09.2016 16:42
Haber Güncellenme Tarihi: 27.09.2016 16:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi (TKBL) Federasyon Kupası karşılaşmalarının ilk maçında Anadolu Üniversitesi ile Bornova Beckerspor mücadele etti. Karşılaşmayı Bornova Beckerspor 104-34 kazandı.
TKBL Federasyon Kupası’nın, Balıkesir’in Edremit ilçesinde gerçekleştirilen açılış maçında, Bornova Beckerspor, Anadolu Üniversitesi’ni 104-34’lük skorla mağlup etti. Bornova Beckerspor maça iyi bir başlangıç yaptı. Karşılaşmada ilk 3 dakika Beckerspor’un 11-0’lık üstünlüğü ile geçildi. İlk çeyrek tamamlandığında 26-7’lik Bornova Becker üstünlüğü skorboarda yansıdı. İkinci çeyrekte fark açılmaya devam etti ve Bornova ekibi soyunma odasına 50-24 önde gitti. Üçüncü çeyrek sonunda skor 76-27’ye geldi. Bornova Beckerspor maçtan 104-34 galip ayrıldı.
Bornova Beckerspor Başantrenörü Olcay Orak, “Ben de rakibimizi tebrik ediyorum. Genç bir ekip. Biz hem ligin hem de kupanın favorisiyiz. İyi oynadığımıza inanıyorum. Yarın önemli bir maçımız var. O maçı da en iyi şekilde oynayacağımıza inanıyorum” şeklinde konuşurken, takımın oyuncusu Esra Kayaoğlu ise, “Rakibimizi tebrik ediyorum. Hedefimiz buradaki tüm maçları kazanmak ve Federasyon Kupası’nda ilk sekiz takım arasına kalmak. İstediğimiz oyunu sahaya yansıttık. Dönem dönem iyi oynadık ve çok iyi bir galibiyet aldık” dedi.
Değerlendirme yapan Anadolu Üniversitesi Başantrenörü Veli Onur Çelik, “Öncelikle rakibimizi tebrik ediyorum. Bizim açımızdan söylenecek çok fazla bir şey yok. Bundan sonraki maçlarda daha olumlu bir takım alışkanlıklar kazanmak için elimizden geleni yapacağız” derken, takımın oyuncularından Beratiye Demir, “Kötü bir başlangıç yaptık. Bizim için iyi bir hazırlık maçı oldu. Rakibimizi tebrik ediyorum” şeklinde konuştu. Karşılaşma sonunda, Edremit İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Fethi Bilgi, galip takımın oyuncusu Esra Kayaoğlu’na teşekkür plaketi takdim etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.