Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tiago: "Adanaspor’da Unutamayacağım Anılarım Var"

PTT 1. Lig’de 2 sezon formasını giydiği Adanaspor’a karşı ilk defa Adana Demirspor formasıyla mücadele edecek olan Tiago, “Adanaspor’da unutamayacağım anılarım var. Ama şu anda Adana Demirspor forması giyiyorum ve 3 puan için mücadele...

Haber Giriş Tarihi: 17.03.2016 10:28
Haber Güncellenme Tarihi: 17.03.2016 10:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
PTT 1. Lig’de 2 sezon formasını giydiği Adanaspor’a karşı ilk defa Adana Demirspor formasıyla mücadele edecek olan Tiago, “Adanaspor’da unutamayacağım anılarım var. Ama şu anda Adana Demirspor forması giyiyorum ve 3 puan için mücadele edeceğim” dedi.
Lider Adanaspor ile karşılaşacak olan Adana Demirspor’da hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor. Mavi-lacivertliler Aytaç Durak Tesisleri’nde, Teknik Direktör Tayfur Havutçu yönetiminde çalışmalarını sürdürüyor. Antrenman öncesi oyuncuları ile konuşan Havutçu, Adanaspor karşısında futbolculardan istediklerini tek tek sıraladı.
2 sezon formasını giydiği Adanaspor’a karşı ilk defa Adana Demirspor formasıyla mücadele edecek olan Tiago, bu maçın kendisi için farklı olduğunu ifade ederek, “Adanaspor’da daha önce forma giydim. Orada unutamayacağım anılarım var. Ama şu anda Adana Demirspor forması giyiyorum. Bu maçta Adana Demirspor formasını terleteceğim ve 3 puan için mücadele edeceğim” diye konuştu.
Sağ açıkta görev yapmanın kendisi için sorun olmadığını da kaydeden Brezilyalı oyuncu, “Bu ligde ben sağ kanatta daha çok oynamak isterim. Çünkü oradan daha çok gol bölgesine koşu yaparım. Bir de Anıl gibi başarılı bir oyuncu var. Çok iyi paslar atıyor. Anıl’ı kullanmamız lazım. Geçtiğimiz haftadaki iki golde de Anıl vardı. Ben sağ tarafı severim” ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.