Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

THF Büyük Kulüpler Türkiye Halter Şampiyonası Alanya'da başladı

Türkiye Halter Federasyonu'nun (THF) düzenlediği Büyükler Kulüpler Türkiye Halter Şampiyonası Antalya'nın Alanya ilçesinde başladı. Atatürk Spor Salonunda düzenlenen şampiyonaya 24 ilden 44 kulüpte mücadele eden 222 erkek, 91 bayan sporcu...

Haber Giriş Tarihi: 01.11.2013 23:00
Haber Güncellenme Tarihi: 01.11.2013 23:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
THF Büyük Kulüpler Türkiye Halter Şampiyonası Alanya'da başladı
Türkiye Halter Federasyonu'nun (THF) düzenlediği Büyükler Kulüpler Türkiye Halter Şampiyonası Antalya'nın Alanya ilçesinde başladı.

Atatürk Spor Salonunda düzenlenen şampiyonaya 24 ilden 44 kulüpte mücadele eden 222 erkek, 91 bayan sporcu olmak üzere toplamda 313 sporcu katıldı. 50 hakem ve 60 antrenör ile birlikte toplamda şampiyonaya 420 kişi ile şampiyona 3 gün sürecek. Düzenlenen törende konuşan Türkiye Halter Federasyon Asbaşkanı Murat Kalkanlı, "Halter Federasyonun son faaliyeti olan kulüpler, Büyükler, Kulüpler Türkiye Halter Şampiyonası Alanya da düzenliyoruz. Alanya belediyesi ve ilçe müdürümüze teşekkür ederim. Bu Faaliyetimizin son yarışması. Burada ki başarılı sporcularımızı 2014 yılının Nisan ayında yapılacak olan Avrupa Şampiyonası'nın seçmeni yapacağız, Milli Takımın kamplarına alacağız ve bu yıl ki faaliyetlerimiz sonlanmış olacak. Yıl 2014 ilk hedefimiz nisan ayında ki Avrupa Şampiyonası olacak.’’ dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.